上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  941.2k

我估35號人妻,很可能化妝品售貨員!🤔🤔

引用:
原帖由 timLeung88 於 2020-5-12 22:31 發表 查看引用來源
我估35號人妻,很可能化妝品售貨員!🤔🤔
佢係賣錶㗎  高級些小果d

真係睇到硬晒, 有冇女比我試按呀?

回覆 192# camry6783 的帖子

你多5多用錫咀,定係指壓降服佢地?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 07:22 發表 查看引用來源
你多5多用錫咀,定係指壓降服佢地?
鍚咀都有呢個

回覆 195# camry6783 的帖子

咁會幫人口交或被口交嗎?個套咪晒左

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 09:01 發表 查看引用來源
咁會幫人口交或被口交嗎?個套咪晒左
從來絕對唔會幫客人口交!!  

亦唔會刻意要客人替我用口   就算用口也必上套先!!!
就算鍚咀都係   鍚"咀"   唔會打車輪   訪問 客人對"打車輪" 大多表示抗拒   反而鍚一下面 /咀  會仲好

回覆 197# camry6783 的帖子

因為個心,個咀仍然是老公的。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-12 16:38 發表 查看引用來源
師兄要求再分享下呢個人妻   叫佢做  人妻35
自從第一次同第二次正邪骨後   人妻35都繼續吹水都係d  仔女經 工作經咁  
講下人妻35  差不多38歲 售貨員一個 有個10歲女 但時常係奶奶度(係隔離座)  同老公關係不錯 身 ...
lee單好吸引,sales黑色套裙 加白色恤衫...應該幾靚。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 10:43 發表 查看引用來源
因為個心,個咀仍然是老公的。
我啲客  唔係個個都係人妻    單身女子  但同樣也會咁想法  

唔係個心/咀係邊度  而係保障雙方安全   明未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆