上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  941.2k

回覆 209# camry6783 的帖子

當加鍾定係停晒手

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-13 11:09 發表 查看引用來源

我啲客  唔係個個都係人妻    單身女子  但同樣也會咁想法  

唔係個心/咀係邊度  而係保障雙方安全   明未
唔明,即係點?驚沉船??

分享下近期些 邪骨  早排四處都十四日  有d人又homeoffice  正骨都多咗 風險自己評估啦 都自備探熱槍  消毒用品等工作   某日有客打來 噢!好耐冇見的一個熟客  熟客S   
熟客S 3x歲係單女一名事業型女士   經常飛來飛去工作   自住   基本上每次也是邪骨  原來自疫情後公司一直homeoffice 佢基本同家人見面外  就只在家 好啦約了8点 係佢樓下等…   好耐有見  佢剪咗及肩頭髮  着住一字膊衫 露出紫色Bra帶 長裙 中等 身形冇乜變  互相"嘟" 下 起碼體溫正常先  之後上樓當然有講有笑……

入到屋 佢之前已經沖身  我又沖身後  見到佢除咗衫裙 胸形冇變依舊34C  (按摩 推油情況唔多提大致一樣)
大家傾咗好多嘢  有時傾下咸嘢  佢一向有玩具自娛  講下有乜新玩具 一路講 甩咗佢個扣 佢反身 當然整個胸部按摩先 佢合埋眼享受 一陣開始喘氣 細聲叫  另一隻手慢慢推到佢底底外圍  隔住摸下妹妹  濕到出來 突然一下
隔住底按一下入口 佢扭身咗1,2下 叫“ 頂唔順"  順手除埋底底   再妹妹按摩 上面就啜佢個34c  可能佢真係好
耐冇做 又叫又扭身又拍床 妹妹濕得好勁 按下豆仔high到佢大叫 "  唔好咁喇  好刺激! "   唔比佢停 又再按下豆仔 佢又叫 唔得啦  想入  上套後 男上女上 一輪   佢肉緊到攬到好實  之後女上托住對波玩正 玩咗陣帶佢落床扶住床頭櫃  揸住對波 後推 双重刺激下 佢好high  見佢有d腳軟  放返佢訓床邊 比佢回下氣…  跟著托高佢腳上膞  準備入 佢叫唔好呀 唔得咁……之後已經叫起來  因為佢最愛呢個位 一路入  揸住佢對波  有時叫  有時喘氣 有時 用手打我   輕輕按住佢雙手  一路玩 到完事  …… 佢大字型攤在床上回氣   大家休息咗一陣  同佢沖涼
沖涼時佢係度笑  好耐未試過咁high …… 沖完涼 换好衫 再吹多陣水  我就離開……  

看看時間  10点多了

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 10:53 發表 查看引用來源
等師兄分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 10:53 AM 發表 查看引用來源
分享下近期些 邪骨  早排四處都十四日  有d人又homeoffice  正骨都多咗 風險自己評估啦 都自備探熱槍  消毒用品等工作   某日有客打來 噢!好耐冇見的一個熟客  熟客S   
熟客S 3x歲係單女一名事業型女士   經常飛來 ...
真心多謝師兄分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 10:53 發表 查看引用來源
熟客S 3x歲係單女一名事業型女士   經常飛來 ...
點解唔留你過夜繼續砌?你走左S可能會好空虛。

好正的分享 師兄好有記性記著每個客戶的需求。 一定長做長有。 她地當你係PTBF

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-14 18:47 發表 查看引用來源
好正的分享 師兄好有記性記著每個客戶的需求。 一定長做長有。 她地當你係PTBF
老實講  有d太耐已經唔記得… 😅😅    又唔係個個記得……

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-14 18:30 發表 查看引用來源
點解唔留你過夜繼續砌?你走左S可能會好空虛。
工作歸工作   而且大家刺激完都好真係好攰  好攰

回覆 219# camry6783 的帖子

女人高潮完會攰  男人出力砌完都一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆