上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.7k

感謝師兄們関心   坦白講  酒醉3分醒  条女又点会唔知 比支真嘢插緊 棒棒做唔到咁真動作 仲要咁多水  
我相信熟客唔止一次咁玩過

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-19 09:24 發表 查看引用來源
感謝師兄們関心   坦白講  酒醉3分醒  条女又点会唔知 比支真嘢插緊 棒棒做唔到咁真動作 仲要咁多水  
點都有大脾撞大脾,點會唔知,肉炮係熱的,按摩棒係凍的,就算有層軟膠都係凍的,點會唔知。

師兄好刺激,好玩。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-19 09:24 發表 查看引用來源
師兄無錯,尤其玩踩線野係最好玩既。如果熟客真係熟又信得過就OK啦,大家男人,提醒下而已。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-19 11:34 發表 查看引用來源

師兄無錯,尤其玩踩線野係最好玩既。如果熟客真係熟又信得過就OK啦,大家男人,提醒下而已。
明白師兄關心  在心中  感謝

新年還去了早前提起 的婆婆   婆婆當天親自在電梯大堂迎接  無見一排的確好好多 行動自如  還挑皮“比婆婆攬一下”女兒講每日也有同婆婆推手腳  當然我亦有同婆婆推下 真係唔同咗 手腳軟咗好多 冇咁緊 …  佢仲學識影相  仲要同我自拍 哈哈  自拍完寄whatapps比我  …  長談一輪 吃過晚飯  臨別婆婆表現唔捨得  又要攬一下  我講你可以繼續 “寄”相/留言比我嘛  我又可以隨時探你嘛……   仲要睇到我揸車離開先同女兒返上樓……祝婆婆健康

其實香港D女都好淫好放

今日分享工作係前熟客  因為有BB結婚関係 差不多2年有多冇見 以前正/邪骨都有做  1月尾打來話想約好耐冇按過  佢仲book咗酒店  好啦咪去 當晚到房按鐘  一開門見到圓领冷衫佢 入房後 當然比以前大隻咗 成熟咗 反而好睇咗  吹咗陣水 佢話冲身喇 走埋嚟叫“你幫我啦” ~背向我 好喇先將衫掀開除走 深藍色bra  除埋褲 入去冲涼房 一轉身 哇! 對波大咗 佢話生咗後 就大咗 有35c都幾挺  捽下沐浴露  按下先暖水下 佢話好耐無咁按過 按下頸肩 之後從後掃上對波輕輕摸下 有沐浴露滑滑地 摸晒成對 再揸 幾挺 結實 波的凸起晒 掃下已經唔 唔声  捉住波的捽佢合埋眼享受講 “對波大咗又敏感咗” 大力些少揸佢 開始喘氣呻吟 佢手㩒住浴室玻璃 揸多陣 好細声講出晒水啦… 伸手探下又潤又滑 一捽已經大叫捽多幾下仲多水 又講頂唔順啦 比你上下咁玩 好想要比我  上套  後入佢 佢叫咗声 哇! 好正  托起對波插佢 插咗陣佢伸手向後推住我“唔好咁入 好軟” 當然冇理捉住佢隻手 佢唔想跌唯有另一隻手撑住玻璃 下下盡入佢 佢叫“唔好” 叫咗幾声後 “老公唔得喇 嚟喇”之後曲身勁震…high到大喘氣 攬住佢再頂盡多一下  佢仲震得仲勁 出唔到声 過幾秒回氣 叫唔好郁頂住 好舒服  一陣退返出嚟轉身對我講好耐無咁玩過 好刺激 揸住對波 揸揸下  突然托起一邊腳 就插 佢哇!咗声單脚企佢就要攬住我 一路話“我唔要” “我唔要” 老公 好爽
插多陣 佢又震咗幾下 之後出返房 坐係荼几上玩面對面女上
對波拋下拋下 感覺佢d水流出嚟 插插下 佢電話响打出老公2字 佢即刻聽 暫停咗唯有啜住波先 都係講d嘢放係邊之類
佢稍為起少少身 減低刺激性 又示意我唔好啜 唔啜  但一下㩒底佢坐頂盡佢一下 佢“呀”咗声連電話都跌 連頂幾下佢又叫咗2下 比佢執返電話 解釋跌咗電話先叫 我一路向上頂佢只有攬住我 一路忍一路講 佢老公問你行斜路?咁喘氣?
一陣先傾  收綫之後又叫過 ……玩到完事  仍然坐住笑講  爭d穿煲 不過好耐冇同你做 好high  坐住唔起身 一陣先去冲身再按返正骨  

按完之後大家自行回家

正, 多謝 brother 更新

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-23 13:14 發表 查看引用來源
今日分享工作係前熟客  因為有BB結婚関係 差不多2年有多冇見 以前正/邪骨都有做  1月尾打來話想約好耐冇按過  佢仲book咗酒店  好啦咪去 當晚到房按鐘  一開門見到圓领冷衫佢 入房後 當然比以前大隻咗 成熟咗 反而好 ...
有冇奶水你飲下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆