上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.0k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
有師兄話想知講明邪骨係点  今晚冇CALL  可以寫下
呢個係想試邪骨係点  佢唔敢去深圳試……
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
只限一癹? 一定要條女出聲, 避過法律問題?

回覆 78# camry6783 的帖子

有冇客人要求要兩Q?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
多謝師兄分享
其實我係師妹
😌😌

回覆 82# licklickson 的帖子

開心 1Q  已經夠飽     有試過2Q的

下次分享由正轉邪 故事 又或者抗疫下故事

期待

引用:
條女仲有無幫襯你?

回覆 87# enochlcw888 的帖子

都有再call嘅   佢係享受邪骨又有得按又有得玩

今日分享下近期些小  抗疫下工作
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿大滯留   人妻A向來都正骨   由於佢怕酒店高危怕感染 今次就叫咗我去佢 另一個單位(疫情影響租客無奈退租)   但上到去無論乜嘢都好齊全  依舊吹下水  言談間有問過邪d嘢 對於佢一向正骨我冇刻意埋   之後去開水沖身  佢有個習慣要熱水浸下先 同擦下背咁  照樣同佢擦背  但眼看今日佢對波脹咗咁  依舊沖走佢泡泡 多少會摸到佢胸 因為佢向來習慣咁  佢唔介意 但今次明顯佢同之前有d唔同   佢講好脹按下佢 當然咪推/按幾下  之後就抹身去睡房  舖好之後就扒上床準備按

一切如以往  仲用開佢自己慣用  杏仁味按摩油 說皮膚好   老實講人妻A皮膚幾好 白得嚟唔暗  由於一向習慣
人妻A脫光按 所以按得順  但今日有d怪 平時佢會稍分開腳方便按  但今日發現唔係好耐已經見到妹妹濕晒好潤
閒談中又提下邪骨多唔多  又提妹妹有冇按摩……我講笑 你係咪想試呀? 佢竟然答   想呀   但我以為佢講笑
一路再推 按  ……過了1個鐘

人妻A又再提  妹妹按摩  我於是又問 佢再 想試   好喇……    慢慢逐次推向妹妹  逐次多啲多啲 咁接觸妹妹   當然好濕潤  突然一下指攻外圍佢叫咗一聲 之後呻吟 玩咗陣我慢慢停低 比佢回氣 忽然間 突入內好多水  A人妻 微微抬高屁股 不停大喘氣 再玩咗陣  人妻已經叫停 "  成身軟晒呀  "   佢反轉身透氣  "講原來妹妹按係咁  
好細聲咁講  試多次   跟著又玩多次喇  今次仲大反應  扭身  叫  人妻一隻手自揸比平時脹35c  話想要  ……
要我啜佢另一邊胸   一啜  佢已經大聲叫 好似失控咁  當然佢有服待我啦  …… 繼續上下其手    直至佢叫入啦
呢個時候吊咗佢瘾……玩多陣先入 又女上  又後入  佢好似忘我咁 係咁叫 手用力抓實床單  做到佢無力訓係度
人妻冇生仔所以通道較好   再玩多陣 完事   ……

休息咗一輪照舊去沖身 佢已經好攰 將佢浸係浴缸度替佢按一陣 問佢点解今日咁? 佢笑住話只此一次
我就特登托住35c玩多陣  最後  着返衫 收恰一切就走 了

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-7 13:25 發表 查看引用來源
今日分享下近期些小  抗疫下工作
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆