上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.7k

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-3-12 14:32 發表 查看引用來源

出軌又好  炒車又好  撞牆又好  借口  還口  又好
我唔太会理  聽完就算  因為你唔会查證到真偽  
總之嚟到正/邪骨都  放低身份享受就夠
唔會有女人抗拒高潮,試過咁激,又有高潮,又無人知,應會幫襯多幾次。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-3-11 13:19 發表 查看引用來源
今日又分享工作   如果有留意開#712個篇人妻同閨密 工作 的話  今次係延續  早前收到熟客人妻call  話閨密想揾我按摩 人妻借屋比佢唔使租啦…… 同閨密联絡後 (因為要夾時間 同老公講頂同事放假 星期六要返工)  人妻又 ...
師兄既人妻與閨密實在吸引,如果仲有機,真係要多D準備玩多D唔同野會更好。

收唔收徒弟呀🤣等我都學下野,做下兼職

引用:
原帖由 yung89 於 2021-3-16 12:40 發表 查看引用來源
收唔收徒弟呀🤣等我都學下野,做下兼職
自問不是教人好材料

分享咗都唔少工作……感謝各位師兄追看 亦感謝曾經PM過師兄/姐們 …
嚟緊又分享下  男友揾比女友按摩工作 某日有個男士頭像whatapps我 留言可否致電比我? 0K   打來有d怕醜 問想揾按摩比女友  女友未試過但應承咗可以 吹多幾句好啦佢仲book咗酒店 到果晚係酒店門口見到男友 佢仲比埋錢房號我 吹咗幾句就走咗… 上到房按鐘 門打開有股好淡香水味
一個大約2字尾着住背心短褲  身形平均嘅女仔  表明後入房坐下 佢話自己冲咗身 咁我自己去冲呀 冲完出來見佢坐係床小背心明顯冇bra  趴床開始按 上半身好硬 一陣佢開始吹水吹水中冇提過有味話题 只話未試過男按 男友話你穩陣味試下 原來係做花店 所以上半身好攰 佢皮膚幾滑 按完一輪 到推油佢比咗隻有花香油 叫我用……
幾清香 佢着住小背心 咁推下手先啦 隻油幾好推完手 推下腰 背 但冇除背心  之後推下腳 見佢有d反應 隻手用力揸枕頭同夾腳 推完背面推前面  已經見到佢 波的凸出 面又紅 照推啦 太光較暗d灯 仲手入背心推下肚  佢個樣有d扭曲 用手掩面 到推胸都幾挺唔細 睇下佢表情明顯有d反應 推多陣叫“好舒服” 試下揸下  聽到“搞到濕哂喇” 捽下波的佢開始呻吟
又拉高背心  鍚下啜下對波好大反應叫 玩得一陣 叫好濕喇你摸下  一摸濕出黎 但佢又好理性 叫摸下好喇  上下刺激佢 啜住波的 發覺水仲多咗  佢㩒手叫唔好再咁喇 再咁就出事但一陣又話“想要頂唔順” 上套 男上準備入 入咗些少佢又理性返  唔好入… 咁係果少少郁下 佢又合埋眼呻吟 … 郁咗陣突然一下頂入晒 佢即叫“唔得”… 之後開始叫 “好舒服比我”   佢反應好大 又叫又攬實… 感覺到越來越多水  轉下位 帶佢去窗口附近  扶住椅後入佢 對波剛好手形 high住話 比人睇到…唔好當然冇理  捽下波的佢想出声都難 只係呻吟 一陣間佢叫
“呀!救命 好辛苦”  之後曲起身幾下 爬咗係椅打震  震完後慢慢又後入過  佢又叫“唔好,又嚟好酸軟”  講完又呻吟過
佢一對手捉實張椅手柄 爬係椅 又玩咗陣轉位  佢要返男上
又插過 佢細細声耳邊講 “同你男上好舒服  啱啱好” 又叫過
啜下粒波的 佢好high 托起腳上膞頭 佢又叫“唔得呀 唔好”
但已經上膞捉實 …  插咗幾下反應仲大 猛叫 “唔好” “唔好”跟著 出唔到声……再玩多陣突然間叫“又嚟喇” 今次佢打震咗好一陣 …趁机又再快插佢  佢大叫 唔好呀 唔好呀 到完事果下 佢又曲起身  攬到實  休息後各自沖身  坐陣佢講“當冇事發生唔好講”  OK   ……  但又細声講“好舒服  今次知乜叫高潮以前末試過”  同咁大膽係窗前玩……   交換咗We7 坐多陣一齊走
送佢坐的士 我就回家

waiting for your work . Thanks you

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-3-16 15:27 發表 查看引用來源
分享咗都唔少工作……感謝各位師兄追看 亦感謝曾經PM過師兄/姐們 …
嚟緊又分享下  男友揾比女友按摩工作
期待中........

回覆 915# camry6783 的帖子

等你更新🙏🏻🙏🏻

等著你回來呀,師兄!😅😅

更新完 各位師兄……………………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆