上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.7k

各位師兄  早前太忙未能更新    所以之前未完成的分享 唔再更新  
會再開另一個分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-11 12:44 發表 查看引用來源
各位師兄  早前太忙未能更新    所以之前未完成的分享 唔再更新  
會再開另一個分享
有冇圖文並茂先🤭有更正😁😛

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-11 17:35 發表 查看引用來源

有冇圖文並茂先🤭有更正😁😛
圖就唔會有喇   只不過上次個post太耐寫咗少少 唔再寫咁解

今次分享工作   係新客  4月頭的事  某日收到電話  男士嚟 話揾比老婆按  之前無試過… 仲話老婆係旁邊聽  問咗一輪之後 幾日後打來約夜晚7点係某酒店等  去到酒店收到房號就上去……  按門鐘有人開門  噢! 一個身型小肥豐滿女士出現  身穿一件長T恤  確認了後坐低 佢比較怕醜  佢開口就話老公好夜先來…(原來租咗食K唇)  吹咗一輪水 佢話自己冲凉先
佢冲完出來  蓋住毛巾  見到身形幾勁下  之後我去冲身 出嚟見到佢趴係床毛巾蓋住 好喇開始按打開毛巾 佢有穿內衣係一般薄身 bra上標籤 計下數36C…  開始按由頸,膊 佢都幾好傾 當然好奇我工作生活 原來佢老公話唔好去美容院 驚咗啲美容院騙案  所以揾上門比佢揼骨 佢坦言自己緊張 因為係男按 老公又放心唔會有咩發生…一路傾其他嘢工作 生活疫情咁 傾下傾下完咗1part到推油

到推油(佢自備油)  推推下佢又好奇 問下我工作會唔會“咩”
我老實答 會㗎  之後又講咗其他嘢 推到大腿分開些少 見到底底有水印 到反身按 佢較暗燈因為照正佢臉  個胸雖然大但都叫挺  冇鋼線bra 繼續推啦 見到佢正面底底都濕 問佢要唔要推胸  佢諗咗幾十秒 “試下”  倒油係上半胸按下 佢合埋眼 按到差不多慢慢成對攞出來 2点凸起晒  按下半胸 佢已經扭身 細声叫唔好再按 頂唔順 …… 索性用手指夾住2点慢慢捽 .佢即刻呻吟 叫唔好啦  按緊已經出晒水 仲咁玩 好濕喇
(high到唔知講乜)? 跟住一啖啜波的 佢已經叫到拆天 玩一輪 探下底底 濕到出來  佢好配合順住除咗底底 一手探下濕到成手 摸多幾下仲多 佢係咁扭身叫 唔好 唔好… 再咁唔得啦………… 跟住 佢出唔到声 捉住我隻手  擰頭   因為捽緊粒豆豆 一陣叫“想要啦”  上套啦  男上準備對準入 佢自己頂入頂到盡 佢攬住唔郁 係度細声講好正 撑滿晒  慢慢插佢佢叫得好嗲…… 感覺佢出咗好多水 插咗陣加快些小 佢大叫 又叫
就嚟就嚟  呀……一声  打震到咗  一路震一路叫救命……
等佢靜落嚟 轉下位先玩 哇!床單上毛巾濕咗一大撻  反轉佢扶住床板玩後入 一頂佢又叫 好入呀頂到呀  托住對波插佢  聽到水声……過咗陣佢趴咗係床 照插   顺住轉位打側入佢  佢唔停咁大叫  又講未試過咁入  好high……救命  玩多陣濕到跣出嚟……  佢自己轉返正面要男上……話最舒服   又插過 自己笑住話未試過咁多水  佢要攬住插  今次佢仲肉緊
好細声叫老公 老公呀直到完事……   

休息咗一輪去沖洗 今次一齊去喇  同佢洗走啲油  
之後我坐咗陣就 走喇……   冇乜下文 因為冇再有联絡

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-12 11:32 發表 查看引用來源
今次分享工作   係新客  4月頭的事  某日收到電話  男士嚟 話揾比老婆按  之前無試過… 仲話老婆係旁邊聽  問咗一輪之後 幾日後打來約夜晚7点係某酒店等  去到酒店收到房號就上去 ...
嗯😏……n then…呢?☺️……

回覆 340# camry6783 的帖子

不要停啊師兄,精華故事希望長寫長有!

回覆 340# camry6783 的帖子

好似按摩親都要做埋,有冇啲堅持唔做?

希望師兄快d返來再寫!

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-12 11:32 發表 查看引用來源
今次分享工作   係新客  4月頭的事  某日收到電話  男士嚟 話揾比老婆按  之前無試過… 仲話老婆係旁邊聽  問咗一輪之後 幾日後打來約夜晚7点係某酒店等  去到酒店收到房號就上去……  按門鐘有人開門  噢! 一個身型 ...
好似幾精彩喎🤣🤣😅😅😅

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-8 17:46 發表 查看引用來源
好似幾精彩喎🤣🤣😅😅😅
你試下找佢😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆