工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
26  939.9k

回覆 1# camry6783 的帖子

真羨慕師兄有咁精彩的經歷……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-4 12:09 發表 查看引用來源
見大家有d反應   分享下另一個 經歷     
有次接到個電話   係一位女士自稱離婚   想按下摩  問好價就約咗去酒店見面  ……
去到酒店敲門 打開門見到一個中年女士  普通衣飾   但衫下隱若見到幾有睇頭 ……之後佢沖 ...
可能一按已經開水喉…………

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
有師兄話想知講明邪骨係点  今晚冇CALL  可以寫下
呢個係想試邪骨係点  佢唔敢去深圳試……
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
有冇36C或以上?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-7 13:25 發表 查看引用來源
今日分享下近期些小  抗疫下工作
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿 ...
好緊張,師兄之後用大鳥頂住漏水?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-8 22:03 發表 查看引用來源
今晚又分享下  一日2單邪骨工作  
某日A熟客  想約下午 3点左右  剛好星期六我可以早收工  於是應承 啦   
講下A熟客 佢係OL 3x歲 單身 5天工作 經常約星期六  因為佢同家人住 星期六日家人就回深圳渡假    佢唔喜 ...
仲以為她真空等你來……………………按摩!

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-9 13:38 發表 查看引用來源
A 成熟些小      
D 斯文型   
D小姐會靚啲
身型邊位好少少?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-10 12:29 發表 查看引用來源
有師兄想知  不快邪骨經歷   好喇分享
某日,收到留言  想邪骨 是生客傾多幾句無伏  Ok …… 約了夜晚8点 車途中已經打了2次
電話  你係邊呀? 擔心放飛機等等… 去到啦 問了房號上去  唔点解有d不順感覺   
到了敲門   ...
有時候客人亦需要尊重技師的專業,搞到個場面死哂就大家冇癮,了師兄最後不接生意的理由。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-11 08:09 發表 查看引用來源
香港人以為有錢比就大爺咁,仲要識投訴,仲衰過大陸人,
未必是香港人,有可能是有點錢的大媽,總之是自以為是的……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-11 09:10 發表 查看引用來源
坦白講咁耐  未遇過內地人
在內地出世,但在香港定居,是甚麼人呢?

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-5-11 10:26 發表 查看引用來源
新移民🙊🙊
唔知我有冇估中…………

前往最後回覆