上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.7k

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-15 09:51 發表 查看引用來源
咁唔講返既話,即係大家心知上次按波係越左界,唔會再發生?

師兄有冇d  youtube 片係類似你平時按正骨時既大慨方式?睇完可以代入幻想下係點。
我都唔知 点解同客要講返上次  ??   有乜好講呢??  

1  就算上次是  氣氛 是跣手 啱feell 乜都好   是上次  已完結
2  再提會比客一種唔太安心感覺 , 尤其呢d 正骨客 ……

正骨操守好重要  客人信任你   

至於你提什麼按摩 youtube片  唔好意思  我冇睇過

提到我有個工作間  分享下
呢個係我平時工作地方, 夜晚收工之後先會做按摩, 當然只會按下肩頸咁, 純粹方便客人
某日熟客打來 今晚來按肩頸  佢係人妻  40歲多d 做飲食 少少肥喇   
上到來依舊著住 濶帶背心  坐好後開始按 當然會用些少油  推咗一輪 鬆了好多   之後人妻問可以可推胸前  因為好緊咁(第一次叫按的)   拉低背心 見到黑色bra  大小適中   於是按/推胸前的確好緊 又推咗一輸鬆了  哈哈  人妻話感覺有d怪  第一次推到咁低位置  讚下佢身材好  佢笑  好喇差不多  穿回衫就結朿了

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-15 13:29 發表 查看引用來源
師兄可以在日間辦公室按頸,即是1人公司?
文中有寫  "夜晚收工後"

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-15 15:21 發表 查看引用來源
但是真正身份咪楊左?
冇乜問題

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-15 17:36 發表 查看引用來源
我覺得其實係將前奏手法混入邪骨,定係的女人少比外人摸所以撻着?
邪骨係擺明會搞野…… 所以去到差不多時候  自然會主動去到敏感地方啦   
正骨的話    你唔會故意 去碰到一啲能夠挑起意慾嘅地方  

人比陌生人接觸 一定有唔同感覺  係正常  但當然每人感覺唔一樣 有d覺好刺激   有d好討厭 有d無嘢

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-15 22:32 發表 查看引用來源
師兄有冇方法訓練持久力?定係你本身都好戰鬥格?有冇試過餵唔飽大食客?
持久力?我未聽聞過可以練   答唔到你
大食定義係乜? 好難介定 ……

基本做一次就完……

我諗緊有乜分享 ? 小驚險又分享過   正正邪邪又分享過   工作間又分享過

返來  果網以為消失咗

好啦  有師兄話有冇客沉咗我?
分享下一個客沉咗我 而又 差啲比人老公找到嘅故事  ……  我不是小鮮肉  普通人一個

某日收到電話 新客人  叫佢做  人妻R    人妻R最初打來問東問西問 又話要夾時間 ……
當然係邪骨啦  就咁傾都傾咗成個星期…… 到正式見面   3x幾歲  少肥但均勻  T恤 外套
休閒褲  還記得約咗去紅磡 一路都好健談  上到房  仲話第一次咁玩  各自沖身後  到床按
佢話真係攰按摩先    打開毛巾  身材也不差 穿上藍色内衣 開始按 吹下水 原來第一次出來玩因為佢老公唔太得 係按過程好似 "盡數心中情"  咁😑😑   自己靠蛋去頂瘾  但始終唔及真實

到推油時間 邪骨可以大膽d    隔住褲推下 已經濕晒   一路隔褲按妹妹   一路慢慢拉走条底底  哇! 勁濕
再按摩妹妹佢已經扭身 喘氣  熱身後 繼續推  推甩佢bra扣 哇! 扒係度個波 吱出來  推下波邊 慢慢拉走個bra佢亦起少少身配合  推推下從波邊推入到波的  硬哂 玩幾下已經嗌出來 …… 順勢將佢轉身
慢推36b  又揸下玩下波的 有油推波人妻叫好舒服……  另一隻手慢推到妹妹附近  但佢夾住肶話  好刺激受唔到
唔得…… 唯有刺激下佢36b  啜下波的  人妻喘氣加叫 趁佢大肶一鬆 到達妹妹   即刻妹妹按摩  佢high到扭身
叫唔好呀  好刺激呀 玩咗一陣 上套男上女下 佢大叫 之後  玩後入托住36b 佢大叫頂唔住 就扒係度喘氣.
轉下女上 抛下拋下 突然間佢打冷震 原來到咗 喘氣過後  回復男上 ……完事

自從果次之後  差不多每日都what我  又話食飯見面 當然有叫我邪骨啦……甚至上佢屋企邪骨
面對住呢d情況  我都刻意降溫 減低交往 因為會有問題…… 有日有個what我  個男士頭像咁熟??
呀!記得係人妻個老公 !(人妻 每次也清走對話 亦只顯示電話號碼)  當然有問 "你係邊位?" 我只問你係邊位?
最後佢冇再問!!  當然我亦有同人妻提及……你要留意下有人睇你電話   最後係降溫下  佢亦回復正常 間中會
Call下按摩

引用:
原帖由 lkchow 於 2020-5-18 20:59 發表 查看引用來源
師兄,想問下多唔多人妻著 t-back?
唔多  t back  
喱士多
普通多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆