工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
8  940.0k

你扑呢 d 熟女果陣, 有冇打茄輪架 ?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-12-23 16:35 發表 查看引用來源
多謝各位欣賞   
跟著會分享下 都係近來工作 関於老師  呢個老師客又係介紹  打比我問咗幾樣嘢 就約咗時間 酒店到達後上房揾佢 開門……見到一個細細粒女仔 T恤長褲外套
坐低後吹下水 原來係小學教師主力教小一  二  ...
然後呢?

女人 turn on 左真係好淫

回覆 773# timLeung88 的帖子

Carry on please
最後有冇食表姐

引用:
原帖由 BlueBox3 於 2021-4-6 07:42 發表 查看引用來源
其實非常好奇你寫咗咁多個客經歷
佢哋全部都冇用口幫你含?
我好好奇佢話唔會打茄輪

其實做愛又點會唔打茄輪

果 d 客又唔係雞

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-4-9 15:43 發表 查看引用來源
分享下一個工作……熟客師奶佢係早期認識客人 邪骨  到現在都有call  早排打來約好耐冇按啦 約了平日夜晚(事前安排好女兒同老公) 話舊老闆請食反
去咗佢買咗(疫情関係)租唔出單位   上手係飛機師 但裁員無奈退租回老家 ...
佢年紀幾大 ?
身高呢 ? 想知多 d

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-11-9 16:00 發表 查看引用來源
今次分享一個工作  “朋友的老婆”??事前我係唔知佢係朋友老婆, 有日收到個陌生V7 話想約按摩 好快就約咗日子 從朋友圈睇到佢相 都幾好 有身材咁
過2日夜晚去到洒店 依佢比房號上去 佢打開門相認後入去啦 身形叫豐滿   ...
頂 睇到硬晒

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-22 08:56 發表 查看引用來源
下個工作分享  第五波疫情回落果時   有個男士打來話揾按摩比老婆  傾咗陣應該冇伏 內容提及以前會去大陸按開 冇得去咪揾個人按下佢  約咗日子去某酒店  到當日傍晚去到酒店樓下 會合男士上房仲找數比我先 免得老婆 ...
Shxt, 睇到硬晒

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-1 12:14 發表 查看引用來源
但是女人應該唔會同老公女上,否則比人問邊度學番黎?雖然做左綠奴。。
True, 我條女都係咁講 hahah

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 08:31 發表 查看引用來源
#1090更新完·....
頂, 又睇到硬

前往最後回覆