工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
15  940.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 10:57 發表 查看引用來源
下個工作分享 係一個大學女生  少有呢個年紀  一向按開年紀都30-40歲内 第5波前 有日收到個電話 問係咪按摩啦 聲幾後生不過又唔等如啲乜 問咗好多好多嘢之後  過2日打來話book咗過夜酒店房 可以嚟按 於是當晚依地点 ...
👏🏻👏🏻☕👍🏻😉……水聲👍🏻👏🏻正😁😁

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 11:52 發表 查看引用來源
1102#  寫完  各位
下次分享下一次比較麻煩   客人
好👏🏻👏🏻☕

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 17:27 發表 查看引用來源

40歲 普通人樣冇特別
咁串…插佢時玩下嘢!😌時間差唔多啦!🤭😅😅

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 12:42 發表 查看引用來源
1124#  寫完 各位師兄
又係嘅!
佢咁多問題😌去美容院都會有喎!…佢自己諗掂先啦!(以為比$大Q晒,你揀人時人揀你)
做小個避免D不確定問題!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 13:37 發表 查看引用來源

係呀  久唔久就有  有啲仲仆街  約你係啲 唔存在舖頭等
例如 荃灣某街屈臣氐  但去到根本冇嘅   又有啲仔幫女揾男按次次約實你  每次都話条女M到
……
做熟客好過啦!……熟客介绍起馬堅D!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-12 10:46 發表 查看引用來源
如果大家想知  我就先分享下  之前人妻AB嘅事 因為原來打算冇咁快出  重提下先人妻A係我熟客   35C   老公係加拿大  
人妻B係A閏密    33C   老公係香港  第一個情人都係老公

自從對上一次之後 只係保持聯絡 又或者 ...
👏🏻👏🏻👏🏻正👍🏻☕師兄有分享😁

前往最後回覆