上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  941.3k

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-5-29 18:02 發表 查看引用來源

自己睇下反應,之後去澳洲經營?
係佢自己係澳洲開咗間場  OK

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-30 07:27 發表 查看引用來源
個女人係澳洲有無做邪骨?
佢果正骨場

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-30 16:40 發表 查看引用來源
Camry6783兄,到目前,你有冇計過自己同幾多個客邪過?入過幾多過?
其實冇計過  因為:  

有d只係幫襯一次  已經唔記得 啦    熟客又唔係個個邪   介紹果d我多數唔記得
哈哈

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-5-31 09:22 發表 查看引用來源
好嘅講唔少, 有沒有遇過一D唔好嘅客? 可以講講嗎? 例如身材/樣貌好惡頂, 佢又要邪骨.....
師兄  我經常話    "說話"   可以 比 身材 樣貌更 惡頂   

身體髮膚受於父母  我地冇得揀   同樣地  我亦唔會因為身材樣貌而 去拒絕人地 ……  幸運地我未遇到
同行所講 " 遭遇 "

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-31 03:00 發表 查看引用來源
百人斬!😏😏😏😏😏😏😏
師兄  有時候  善忘  係必須

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-5-31 11:34 發表 查看引用來源
師兄係點樣保持狀態?你好似次次都可以屌好耐!😉
我本身唔煙  唔酒   我又愛行山 每次都行8個鐘  
作息定時   我又唔會食咩生蠔  雞子果d所謂 “ 補”  嘢  
保持健康啦

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-6-1 13:40 發表 查看引用來源
請問你每次都扯住開工定係即刻整硬佢上套。
人呢  係有自制能力   
不做ON 九   不做笨 七    哈哈
黄霑先生有解釋過

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-6-1 16:41 發表 查看引用來源
我有佢本大作,原來你都有咁上下年資。
唔関年資事  係我愛粗口文化   粗口個個識   但個個唔識講

幾日冇分享    一陣分享下  一個幾特別工作  竟然遇到朋友的家姐??  當然開始我完全唔知的
某日大約係去年中左右 收到電話  問咗好多問題 之後佢揀邪 確定無伏後約定時間見面  去咗一間酒店
上到去敲門 開門見到個斯文樣 T恤 短褲 中等身形  嘅女士  看似未到30歲……  入内坐底吹下水 幾建談下
原來做大學圖書館的  又話之前試過邪但冇做  今次想試下…   

閒聊下見有d氣氛 就主動攬下佢 摸下佢大肶 沿住上腰 佢冇出声 隔住衫試探下 輕輕摸下個胸    都有d大
但bra冇托冇pad 好薄 摸咗幾下 隔衫揸下 佢喘氣 摸到波的夾住捽下 玩咗一陣 伸手入衫 繼續摸 揸  佢扭身
細細声叫  順便除佢衫 粉藍色的bra 推甩扣看看數字  34c 哇 托住再玩一輪   跟著帶佢去沖身 佢不肥不瘦都係咁喇  玩下泡泡 有泡滑手可以慢遊下全身 又可以按摩下 佢笑住話未試過  跟著突然間揸佢波一下 慢慢
摸住對波 佢冇出声 順住去到妹妹附近  打下圈 等佢放鬆下 之後先去到妹妹度 佢已經濕晒  整個妹妹按摩
佢腳軟 又呻吟 玩到要扶住佢  開住水慢慢沖走泡泡 之後抹乾身出去 去到床佢已經好敏感 叫可唔可以咩先
好啦  今次啜下對34c  反應好大  呻吟  扭下身  又探下妹妹 已經叫唔得呀  好難頂啦  又的確好多水  
玩咗陣 叫入 男上叫到好大声  玩下後入正  托住對波 玩   原來佢最敏感呢個位  好快到咗  係度叫救命
唔要轉位 只好拉佢落床扶住枱仔繼續後入  佢好享受  又打冷震 到咗  ……繼續玩到佢叫唔得啦 死啦
到完事  

之後照樣按摩…………

好啦到有次到朋友家中食反   点知 一入屋 朋友叫家姐  我一望  佢衝口而出叫我名  "阿x"  仆街又會咁巧合
突然打圓場話 之前上去公司維修識啫……  飯後家姐叫入房替佢攞高位d嘢  係房大家都笑 咁啱嘅  差d穿煲
由於係房高位東西要関門先轉到位攞到 家姐望住我笑 我特登從後揸住佢玩咗陣  面都紅晒  “下次先啦 ”
咁就完了

當然耐不耐都有搵我啦

引用:
原帖由 timLeung88 於 2020-6-3 22:08 發表 查看引用來源
34C哇,是否好振撼呢,睇到下面有硬晒的感覺,是否靚女呢,師兄?
34c幾勁下  靚女又唔叫係 順眼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆