工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
26  940.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-11 17:01 發表 查看引用來源
又到分享的時候  今次分享下   夫婦經歷     ……
某天收到電話  男士打來話想替老婆找上門按 邪  但又話以前冇試過  只係搞嘢同老婆講佢話想試( 搞嘢果時問乜都肯啦!  哈哈…)     打了2日電話說老婆話唔肯    第3 ...
人夫不在屋企安全開放D,但最怕人夫突然反口,咁師兄就中伏了……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-11 23:49 發表 查看引用來源
所以事前要問清楚   去到又要check清楚咁
一句到尾,小心中伏。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-11 23:54 發表 查看引用來源
我每次都講  " 說話  幻想當然容易  ,  但首先要過咗你地自己果關 接唔接受到?"   
有d人夫聽完真係會  退
知難而退好正常……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-12 12:58 發表 查看引用來源

呢個客  係舊年的  第二次 是正骨  第三次 邪
反而佢老公久唔久  就話想試多次  但佢老婆唔肯  哈哈其實係佢唔知背後事
師兄再分享多D內容呀…………

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-12 14:51 發表 查看引用來源

幸好  咁耐以來 未試過咁嚴重去到 死咸魚咁大件事 ……  反而臭狐就有 哇! 諗起都嘔

當然大家都會沖身 咁有些小味又的確試過  去到果d位咪忍一下氣囉 ...
好x難頂wo,師兄……

支持師兄繼續出post…………

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-20 16:30 發表 查看引用來源
今日講下按摩以來最大波的分享
某日收到call 新客  提到想按摩因為肩頭背經常攰   但又想 “ 開心下"      好喇約了 隔日夜晚7点 湾仔一帶酒店   見到面  個子比較矮 黑色外套 長髮 基本上乜都全黑   
新客F  係個 ...
大波是好,但腰粗會冇美感……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-29 15:46 發表 查看引用來源
今日分享下一個較特別經驗 去年頭   收到電話  話找男按  oK講完所需 約晚上10 点去到馬山一条較新屋邨    去到樓層 見到已經開閘
入去見到一個3x歲  運動型女士 幼黑皮膚   幾好波    屋企看似唔係佢  因為有另一 ...
自己睇下反應,之後去澳洲經營?

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-5-29 21:48 發表 查看引用來源
等左成個幾月, 今日我都忍不住搵了師父私按。 酒店超平
今天解禁,你便解封?師妹曳了……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-29 20:33 發表 查看引用來源
係佢自己係澳洲開咗間場  OK
加男技師………………邪骨。

前往最後回覆