上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.9k

今日又分享下   工作經歷某日來電 一個人夫 想找男按比老婆  當然確認下有冇伏
先  無伏 就確定時間地点  是西貢村屋 xyz! 揸車都難去
夜晚8点去到 照人夫所述到了門口 按鐘  啊  一位女士開
門  長髮少少露膊 短褲 肥肥地 跟著表明來意 佢請我入屋
入屋以後見到人夫同佢的合照 我就八卦一問  先生呢?
佢答 返通宵班的 人妻有提老公関於我服務 人妻話以往深圳試過 但冇發生関係 … 之後話不如冲身擦背 人妻先入浴室 再叫我入去 雖然人妻肥肥地 但ok 一對36左右波看來幾挺 波的淺啡 先泡泡漫遊 人妻話 哇!  原來咁㗎 當然有停留下大波 之後擦背 擦完冲身就出去 睡房按 佢準備咗按摩油比我按 人妻話怕我手攰(佢話自己比較肥其實我唔太覺.)  所以推油個半鐘就OK
開始推又閒聊下  原來老公預早話有人同佢按摩 係屋企等
之前有去開深圳按  2公婆同房按果種 男女技師咁 但冇事發生 如是者推咗一輪  推近妹妹停留下 佢冇縮2,3次後
感感覺佢濕 之後叫佢坐起身推肩胸前 推胸前波的已經凸起 人妻可能鑑介有d面紅 到推胸經過波的明顯好敏感 㩒住手話 哇!好激 即刻捽多2下波的 已經叫唔好 又玩下成對波 人妻軟哂 又探下妹妹已經濕潤 整個妹妹按摩 人妻喘氣 上又捽住波的 人妻軟到攤在床上 叫 唔好咁喇 …
好細声咁講  唔可以比老公知  跟著啜佢對波,波的妹妹出水仲多 人妻已經呻吟  叫 見差不多 上套準備
人妻一路叫 一路重覆 唔得比老公知 先來男上  有d窄
佢叫 好正 一路揸波一路插 人妻好肉緊揸住床單 之後玩
侧身入 已經high到唔識叫  一陣人妻到咗  比佢享受玩
拉佢下床 扶住床柜玩推車 托住對大波玩 佢叫唔好咁 軟晒喇 頂唔順 當然唔比佢停 玩到完事 人妻透咗一陣氣先回到  拖佢沖身佢笑話好好玩  但唔可以同老公講 唔係死硬   我當然應承啦… 但唔放過對波 又從後托住玩多次
先冲身

最後收恰好嘢 我就走了 當然冇同人夫講發生過事啦

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-20 16:30 發表 查看引用來源
今日講下按摩以來最大波的分享
某日收到call 新客  提到想按摩因為肩頭背經常攰   但又想 “ 開心下"      好喇約了 隔日夜晚7点 湾仔一帶酒店   見到面  個子比較矮 黑色外套 長髮 基本上乜都全黑   

新客F  係個 ...
最鍾意呢種大波大肚腩既肥妹,最吸引

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-20 18:36 發表 查看引用來源

大約我冇量過腰
34左右
再肥d 仲吸引

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-9 09:58 發表 查看引用來源
今日又分享下   工作經歷某日來電 一個人夫 想找男按比老婆  當然確認下有冇伏
先  無伏 就確定時間地点  是西貢村屋 xyz! 揸車都難去
夜晚8点去到 照人夫所述到了門口 按鐘  啊  一位女士開
門  長髮少少露膊 短褲  ...
其實個人夫喺咪默許你上佢老婆?

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-6-9 23:10 發表 查看引用來源
其實個人夫喺咪默許你上佢老婆?
又唔係默許  佢只係認為同深圳果d咁  唔會發生事

回覆 381# camry6783 的帖子

師兄今次係咪做咗兩次?

回覆 385# camry6783 的帖子

又食到好野!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

回覆 385# camry6783 的帖子

其實你係咪全祼做邪骨,入屋已除或沖身後全祼?

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-10 00:49 發表 查看引用來源
師兄今次係咪做咗兩次?
冇啊  一次

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-6-10 09:52 發表 查看引用來源
其實你係咪全祼做邪骨,入屋已除或沖身後全祼?
沖身後 . 我自己會着另一套短衫褲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆