上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
62  940.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-2-8 17:04 發表 查看引用來源
會更新  希望大家身體健康
好高興見到Ching,等你更新!😉

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-2-10 10:14 發表 查看引用來源
都好吖!等你分享啦!😉

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:06 發表 查看引用來源
各位師兄 暫別短時間  去咗抗疫回來  會重新出帖……  上篇有段時間唔記得太清楚會以其他替上  大家安好嗎?
好高興你平安歸來!等你慢慢更新!😊

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-21 12:12 發表 查看引用來源
update 完
好高興見到師兄update!😬

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-22 08:56 發表 查看引用來源
下個工作分享  第五波疫情回落果時   有個男士打來話揾按摩比老婆  傾咗陣應該冇伏 內容提及以前會去大陸按開 冇得去咪揾個人按下佢  約咗日子去某酒店 ...
等你update啦!今次要快啲啦!😉

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 10:57 發表 查看引用來源
下個工作分享 係一個大學女生  少有呢個年紀  一向按開年紀都30-40歲内 第5波前 有日收到個電話 問係咪按摩啦 聲幾後生不過又唔等如啲乜 問咗好多好多嘢之後  過2日打來話book咗過夜酒店房 可以嚟按 ...
後生女正吖!今次要快啲update啦!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 14:41 發表 查看引用來源

我感覺佢老公係咁諗
咁咪仲刺激!😬

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 17:26 發表 查看引用來源
對於佢老婆係刺激
肯定啦!話晒第一次比老公外面男人屌!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 11:52 發表 查看引用來源
1102#  寫完  各位
下次分享下一次比較麻煩   客人
多謝師兄分享!😬

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
咁快就有!👍
希望今次可以快啲完成曬!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆