上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.6k

引用:
原帖由 timLeung88 於 2020-5-12 12:38 發表 查看引用來源
師兄分享下呢個客,第二次是正定邪呢?
呢個客  係舊年的  第二次 是正骨  第三次 邪
反而佢老公久唔久  就話想試多次  但佢老婆唔肯  哈哈其實係佢唔知背後事

引用:
原帖由 jackycherry 於 2020-5-12 13:38 發表 查看引用來源
好好睇, 支持你.  不過八卦想知如果遇到臭到死咸魚咁會頂硬上定掉頭走?
幸好  咁耐以來 未試過咁嚴重去到 死咸魚咁大件事 ……  反而臭狐就有 哇! 諗起都嘔

當然大家都會沖身 咁有些小味又的確試過  去到果d位咪忍一下氣囉

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-5-12 15:02 發表 查看引用來源

好x難頂wo,師兄……
冇法唔通走咩   哈哈
有時味帶住支香薰射下  話精神放鬆d

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-5-12 13:06 發表 查看引用來源

師兄再分享多D內容呀…………
好一陣  再分享呢位人妻故事

師兄要求再分享下呢個人妻   叫佢做  人妻35
自從第一次同第二次正邪骨後   人妻35都繼續吹水都係d  仔女經 工作經咁  
講下人妻35  差不多38歲 售貨員一個 有個10歲女 但時常係奶奶度(係隔離座)  同老公關係不錯 身型屬大骨架但唔太肥……

某日佢突然間" 話想按" OK啦 約咗去九龍塘(佢上網睇話好靚啲房)   約了6点
見到面  哇! 化了妝幾靚  因為佢放工 着了件唔知点解天氣熱女士也可着外套    内裏是售貨員黑色套裙 加白色恤衫……去了目的地  有房 的確幾好   放底嘢後吹下水 佢除咗外套   鞋哇! 套裙好迫爆!   閒談間終於講出点解唔好同佢老公講  原來佢老公好愛睇呢啲A片 成日想佢比人咩咩  每次行埋總會咁講  如果爆咗出來 佢怕佢老公會用盡千方百計去揾機會實行
哦!明晒 ……講講下話今次想 "邪"… 之後除咗佢套西套衫  隔住恤衫整胸部按摩先 大又軟 玩得一陣喘氣 講唔好整摺件衫  噢!逐粒鈕打開  恤衫後 黑色通花bra 解埋扣35b彈出來 輕摸下 啜咗一陣 玩咗陣  除埋剩餘佢底底 慢慢拖佢去沖凉 佢冇落妝仲細細聲話  防水的  初步冲身之後用返佢帶來同屋企一樣沐浴露免被發現  捽全身推下按下 之後 從後托住35b按摩下 有泡泡幫助特別好玩  佢又喘又叫  又扭身  探下妹妹 軟到要扶住佢…喘完氣  話未試過咁玩 好刺激  跟著又從後捉住佢玩多次 玩到話想要  沖走泡後抹乾身 去到床再玩過 啜下波的 揸下又再妹妹按摩……好多水好滑……好肉緊揸住床單 叫想要  上套後男上女下  同第一次唔同明顯放咗 輕聲叫好舒服  玩完一陣轉女上 頂多幾下佢已經軟晒 唯有 轉推車 托住對波  一路推  一路叫  叫叫下就扒底咗 唔理繼續插 到完事  佢一味喘氣 喘氣過後 話無晒力啦 好刺激……
之後沖身 再按摩啦(正常按摩)   到差不多夠房鐘 佢補下妝 就走啦  車佢回家  途中都傾得幾開心  
年尾都正骨過  自疫情後都暫未再見  係電話吹水咁

引用:
原帖由 ptkc 於 2020-5-12 16:35 發表 查看引用來源
師兄,好奇1Q 同 2Q收費有冇唔同🤔
基本1Q喇  

好少好少好少  2Q出現    如果有咪加返dd

引用:
原帖由 timLeung88 於 2020-5-12 22:31 發表 查看引用來源
我估35號人妻,很可能化妝品售貨員!🤔🤔
佢係賣錶㗎  高級些小果d

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 07:22 發表 查看引用來源
你多5多用錫咀,定係指壓降服佢地?
鍚咀都有呢個

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 09:01 發表 查看引用來源
咁會幫人口交或被口交嗎?個套咪晒左
從來絕對唔會幫客人口交!!  

亦唔會刻意要客人替我用口   就算用口也必上套先!!!
就算鍚咀都係   鍚"咀"   唔會打車輪   訪問 客人對"打車輪" 大多表示抗拒   反而鍚一下面 /咀  會仲好

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 10:43 發表 查看引用來源
因為個心,個咀仍然是老公的。
我啲客  唔係個個都係人妻    單身女子  但同樣也會咁想法  

唔係個心/咀係邊度  而係保障雙方安全   明未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆