工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
26  940.6k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-3 16:17 發表 查看引用來源
幾日冇分享    一陣分享下  一個幾特別工作  竟然遇到朋友的家姐??  當然開始我完全唔知的
某日大約係去年中左右 收到電話  問咗好多問題 之後佢揀邪 確定無伏後約定時間見面  去咗一間酒店
上到去敲門 開門見到個斯 ...
期待手指尋丘探秘……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-3 23:44 發表 查看引用來源

34c幾勁下  靚女又唔叫係 順眼
34C亦需要有幼腰配合,才是震撼…………

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-4 13:54 發表 查看引用來源
某日有個女士打來問按摩 問乜乜物物 又話正又話邪  講下人妻C  係個家庭主婦  每日照顧女兒生活 時間好規律所以要夾時間不被發覺  結果夾了一個下午時間  2点後  因為5点要接女放學  仲揸車來接我   ...
而家有D C9生左仔仔,身型可以fit過做女的時候……

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-14 10:43 發表 查看引用來源
一陣分享下一個經歷  幾特別  熟客嘅媽媽熟客A嘅媽媽 由於好後生結婚所以好早生A  加上有保養看來不似快50歲女士  2母女看來姊妹咁  但唔太幸運是
單親家庭  熟客A算係我早期客人  經常按的。 去到某日有個女士打來 ...
久曠逢甘露,鑽得出水嗎?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-17 08:17 發表 查看引用來源
有師兄叫分享多次熟客媽媽  好喇
大約一月左右  收到訊息問我某日有時間嗎? 上屋企 因為果時大家都知所謂疫情 。。  我記得佢話個女夜班連搭車 要成点鐘先返 而且一定打比阿媽 所以唔會有出錯  而上次個單位又租出咗 ...
Thx 師兄迅速出post,支持!

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-27 13:20 發表 查看引用來源
一陣又分享下工作  今次係人妻~  呢個亦係到目前 無租過房嘅客人 因為每次都係佢另一個單位按...當然係邪啦.....佢係一個行政人員 2夫婦收入不錯 投資下單位咁 有d租有個用來當渡假用 佢每次都叫我去位於大埔單位   ...
師兄本身有車代步,四圍可以去按…………

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-7-4 10:09 發表 查看引用來源
今日分享下近期些少工作  聲明一下先到目前為止  我並沒有188的客人 所以唔使估估下啦.......

分享5月的工作  其實5月開始工作都正常些少  今次係熟客介紹 係單女一名係熟客老友 取了联络約好時間就出發 shit  要揸 ...
最後到達、完成任務,期待師兄分享……

前往最後回覆