工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
9  940.6k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-8 08:37 發表 查看引用來源
當然事後會比返 邪 錢 我
嘩.... 又有好野食仲有錢收... 真係爽!

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-9 14:23 發表 查看引用來源
但D小姐會見多d  因為有時候夜晚  会上來我工作間按頸
原來師兄仲有固定既工作間?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 22:03 發表 查看引用來源

寫多次     打開你手機設定  Wi- Fi    之後你會睇到 好多 Wi Fi名   
常見  
TP LINK  , Net gear, CSL  3hk  ……,公司名或人名等伺服器出現
但有時你會見到 某某牌子cam同扇形信号爆晒 你就要留意   因為正常酒店 ...
嚴格嚟講, 應該係要先join左個wifi, 之後先可以見到同一網絡內既其他連接裝置, 如果房內有連左網絡既ipcam, 咁你就會見到 (都可能要由個名去估計係咪cam, 心思細密既會改名, 但係亦可以由設備廠家牌子去推斷係cam). 如果唔join個wifi, 單靠 wifi AP個名嚟理解有冇cam係唔太可靠既, 因為ipcam本身唔係AP, 佢唔會發出wifi signal讓你見到去連接的.

等樓主更新等到頸都長~ 哈哈

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-4 13:54 發表 查看引用來源
某日有個女士打來問按摩 問乜乜物物 又話正又話邪  講下人妻C  係個家庭主婦  每日照顧女兒生活 時間好規律所以要夾時間不被發覺  結果夾了一個下午時間  2点後  因為5点要接女放學  仲揸車來接我   ...
佢第二次再搵你, 老公又不在港, 時間上應該充裕啲, 慢況會唔會更加放鬆啲?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-17 08:17 發表 查看引用來源
有師兄叫分享多次熟客媽媽  好喇
大約一月左右  收到訊息問我某日有時間嗎? 上屋企 因為果時大家都知所謂疫情 。。  我記得佢話個女夜班連搭車 要成点鐘先返 而且一定打比阿媽 所以唔會有出錯  而上次個單位又租出咗 ...
真係好正.....

我都支持樓主快點寫埋落去... 等幾日先睇多幾行... 好吊癮....

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-27 14:25 發表 查看引用來源
一個有驚無險工作
時間係舊年11月尾  wechat有人加我之後留言話想按 又係果d下删2百字問題…照答完就算啦 佢冇再回我……幾日後佢話想約 某日星期六又話会book半日的又話到時比房号 地点我  好啦到果日話攞了房 比咗 ...
好驚險! 好在冇事上身

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-3-3 08:58 發表 查看引用來源
今日分享下 所謂熟女 邪按   呢個熟客耐唔耐出現  人妻点解知有次叫我估下咩年紀  佢真係比張身份證我睇 48歲
當然個人 樣  身材唔似 有d人係天生…… ...
師兄真係好忙.... 等左6粒鐘都係得2行.....

等........

前往最後回覆