上一頁下一頁
發新話題

有冇人玩開肛?

收藏  |  訂閱
117  9.6k

人生係咪點都至少玩一次感受下呢?
引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-29 18:18 發表 查看引用來源
前就省略啦,後面好緊,其實無前面舒服.不過心理上滿足d.女方如果放鬆到動作唔好太大都ok,個龜頸可以感受到直腸璧既摩擦,

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-29 19:20 發表 查看引用來源
人生係咪點都至少玩一次感受下呢?

咁其實性哩樣野都係感官刺激,只要唔傷害到人地.點玩我都覺得ok架.想試咪試下囉,又無壞既,你搵到人配合就得.好似我咁對野戰無興趣既.就唔會諗住去試,所以只要你覺得肛交對你來講有吸引力咪搵機玩下囉.相反係無咩感覺,就無謂特登去試.

有啲嘢未玩過又唔知有無興趣,所以有時要問下過來人的經驗
引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-29 21:10 發表 查看引用來源
咁其實性哩樣野都係感官刺激,只要唔傷害到人地.點玩我都覺得ok架.想試咪試下囉,又無壞既,你搵到人配合就得.好似我咁對野戰無興趣既.就唔會諗住去試,所以只要你覺得肛交對你來講有吸引力咪搵機玩下囉.相反係無咩感覺, ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-30 18:16 發表 查看引用來源
有啲嘢未玩過又唔知有無興趣,所以有時要問下過來人的經驗

想試即係有興趣.如果有個男人同你講佢幫你口爆舒服過女人,你會唔會試?

回覆 3# 仁者之皇 的帖子

唔偏!我之前果幾個sp 都有玩肛

我有個女sp超中意玩肛, 有時會屌到成條撚都係佢d屎

引用:
原帖由 明明早該放手 於 2020-10-31 01:50 發表 查看引用來源
我有個女sp超中意玩肛, 有時會屌到成條撚都係佢d屎
玩之前應該要灌腸洗乾淨囉,唔會咁唔衛生

回覆 101# 幪面超人 的帖子

其實我都鍾意玩肛交 除咗緊啲之外我個人覺得冇乜分別 反而視覺效果會比較享受 有一種征服感 女人高潮的時候下陰收縮 嗰種感覺反而夾比較舒服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆