上一頁下一頁
發新話題

有冇人玩開肛?

收藏  |  訂閱
117  9.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-12 12:29 發表 查看引用來源
唔知關唔關事呢, 感覺上後生一輩既女仔對肛交冇咁抗拒, 有啲仲幾主動想要試

我以前無論係對奴好, 對SP好, 80後啲女仔個個聽到話要後後門個個都say no, 要氶勁耐先肯試

好啦, 近幾年食既女差不多全部都係90後,  奴 ...
我都覺得屌後門係易咗
都有識女仔我提議過就肯試
不過講肛調,甚至enjoy真係少之又少

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-5-12 14:17 發表 查看引用來源
我都覺得屌後門係易咗
都有識女仔我提議過就肯試
不過講肛調,甚至enjoy真係少之又少
先唔講佢地係真Enjoy定係氹我所以比我玩後門, 起碼我玩過既女, 都冇一個話唔鐘意或者反感

仲有啲奴賤到可以屌後門屌到高潮, 又或者成日都想我同時屌晒二穴 (用假狗)

灌腸都唔太難搵女仔玩同調教, 我諗擴肛會比較難

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-12 14:35 發表 查看引用來源

先唔講佢地係真Enjoy定係氹我所以比我玩後門, 起碼我玩過既女, 都冇一個話唔鐘意或者反感

仲有啲奴賤到可以屌後門屌到高潮, 又或者成日都想我同時屌晒二穴 (用假狗)

灌腸都唔太難搵女仔玩同調教, 我諗擴肛會比較 ...
後門高潮我都有一隻係
但我覺得灌腸都少人玩, 我鍾意玩塞野同忍多
擴肛反而就無興趣了

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-12 12:29 發表 查看引用來源
唔知關唔關事呢, 感覺上後生一輩既女仔對肛交冇咁抗拒, 有啲仲幾主動想要試

我以前無論係對奴好, 對SP好, 80後啲女仔個個聽到話要後後門個個都say no, 要氶勁耐先肯試

好啦, 近幾年食既女差不多全部都係90後,  奴 ...
可能都係你咁啱遇到啫 我識嘅好熟嘅女仔friend都唔係話好多人肯玩肛

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-12 14:35 發表 查看引用來源

灌腸都唔太難搵女仔玩同調教, 我諗擴肛會比較 ...
我最盡都係接受到灌腸 擴肛真係唔得 咁玩好驚好易玩到忍唔到屎

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-12 20:37 發表 查看引用來源

我最盡都係接受到灌腸 擴肛真係唔得 咁玩好驚好易玩到忍唔到屎
我都係驚有permanent damage
灌腸, 塞野相對安全啲
不過都識人鍾意擴

同埋真係肯肛交9成都m底

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 13:14 發表 查看引用來源
玩肛其實好有快感 我自己覺得因為玩肛會緊啲同埋同下面有種唔同嘅感覺 有時我都鍾意插住個肛塞出街
你第一次點開發後庭?

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-5-8 17:50 發表 查看引用來源
玩浣腸, 主人叫排泄先排泄
塞食物入去
插住先噴等等
忍的量, 忍的時間等等
呢幾點已好偏

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 22:27 發表 查看引用來源

玩過4P 三穴係好好feel 但係唔可以玩太密
你真係幾玩得,你覺自己多高潮嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆