上一頁下一頁
發新話題

真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
139  15.3k

其實條女去到咁既狀態,一般都有咁上下年紀,同埋會幾殘下,不論對波或者下面都受地心吸力嚴重影響,好大機會唔好叫你奶,叫你望都唔開胃
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-25 12:35 發表 查看引用來源
睇四仔, 黑鬼婆下面, 成副野跌晒出黎, 好嘔心!

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-5-23 22:15 發表 查看引用來源
即係女人下邊有一D好似鳩屎既野
咩叫鳩屎?

回覆 122# 蛇貴妃 的帖子

即係條鳩有老泥,真正臭撚

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-25 13:29 發表 查看引用來源
其實條女去到咁既狀態,一般都有咁上下年紀,同埋會幾殘下,不論對波或者下面都受地心吸力嚴重影響,好大機會唔好叫你奶,叫你望都唔開胃

如果出得起錢, "井預0, No make說, 痰喂豬, 無晚靜......"一定有18-22青年仔肯乃.

所以話,有D錢,真係唔係人人有本事賺
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-26 13:04 發表 查看引用來源
如果出得起錢, "井預0, No make說, 痰喂豬, 無晚靜......"一定有18-22青年仔肯乃.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-27 09:13 發表 查看引用來源
所以話,有D錢,真係唔係人人有本事賺

含能乃閪, 如果對象系公公(河紅申) or 婆婆(供魚森), 點頂呀?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-26 13:04 發表 查看引用來源
C 亨小心啲, 立咗法後其中一件會話你危害國家, 真係捉你去幫佢奶就奶哂西囉....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-30 09:53 發表 查看引用來源

C 亨小心啲, 立咗法後其中一件會話你危害國家, 真係捉你去幫佢奶就奶哂西囉....
到時真系乃閪了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-1 13:17 發表 查看引用來源
到時真系乃閪了.
押你返去....真的奶閪了 ..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-2 09:30 發表 查看引用來源

押你返去....真的奶閪了 ..
臭X吾怕乃, 最緊要乃得快!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆