上一頁下一頁
發新話題

真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
139  15.3k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-15 14:24 發表 查看引用來源
條鳩係女女口中,畀佢個口係咁啜係咁啜, 又用條脷喺龜頭都打圈, 無比興奮非筆墨能以形容。 比起條鳩插落西窿度個窿冇反應 ,感受絕對係兩回事, 除非囡囡識得收縮陰道,夾住條 鳩否則都係自己抽插射精為止。 ...
除左含能, 亦好鍾意囡囡乃我個春袋, 吞我兩粒蛋蛋.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-15 15:44 發表 查看引用來源
除左含能, 亦好鍾意囡囡乃我個春袋, 吞我兩粒蛋蛋.
好好味😋

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-15 14:24 發表 查看引用來源
條鳩係女女口中,畀佢個口係咁啜係咁啜, 又用條脷喺龜頭都打圈, 無比興奮非筆墨能以形容。 比起條鳩插落西窿度個窿冇反應 ,感受絕對係兩回事, 除非囡囡識得收縮陰道,夾住條 鳩否則都係自己抽插射精為止。 ...
條鳩插落西窿度個窿冇反應 ??? 咁樣你條女好唔掂喎!!!
如果係咁就梗係口爆佢開心好多

你地講到黑鮑唔想奶,你地男人何嘗又唔係黑J多根長包皮😁 冧一個人要落力餵飽佢令佢舒服,貼心服侍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-15 09:48 發表 查看引用來源

一半啦,你冧一個人自然想俾佢最好嘅
另一半原因係自己都中意,搞得舒服係會想嗒下D精嘅味道囉,腥得嚟感覺好sexy 😋
雖然話做人唔好盡信AV,但係亦都唔駛完全唔信,好似榴連同藍芝士一樣有人覺得好難食但亦有人對佢好瘋狂,我 ...
我一向知貴紀懂得男人心,
而且是你的性趣,
所以你絕對是男人我尤物,
有你此性伴,
夫復何求呢?

引用:
只能說一個“對”字。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-15 18:19 發表 查看引用來源
你地講到黑鮑唔想奶,你地男人何嘗又唔係黑J多根長包皮😁 冧一個人要落力餵飽佢令佢舒服,貼心服侍
又唔係咁講o既,, 男同女個審美標準係相反, 女人要又白又嫩, 男人要又黑又粗(糙)
無論係條o野定係身體其他部位, 我比較中意深色, 青筋暴現o既 手臂大腿都係, 黑黑實實先係正o野
青靚白淨o既男仔好耐之前已經唔再係本宮杯茶lu~~

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-15 17:25 發表 查看引用來源
好好味😋
要有味先會好好味

回覆 87# 蛇貴妃 的帖子

每個人既口味都唔同,都有人鍾意黑豬
最緊要開心姐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-16 09:27 發表 查看引用來源
又唔係咁講o既,, 男同女個審美標準係相反, 女人要又白又嫩, 男人要又黑又粗(糙)
無論係條o野定係身體其他部位, 我比較中意深色, 青筋暴現o既 手臂大腿都係, 黑黑實實先係正o野
青靚白淨o既男仔好耐之前已 ...
我都唔like 小白臉....黑黑實實係好正...但條J 唔好太黑啦最好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆