上一頁下一頁
發新話題

真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
139  15.2k

真心願意為對方口交

經常聽到好多男性話女朋友/老婆喜歡同佢口交。
又經常說女朋友/老婆好鍾意佢哋同佢奶西。

真心好奇想了解一下,係咪真係咁多女性鍾意同男性口交 ,又或者鍾意男性為佢奶西。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-7 09:56 發表 查看引用來源
經常聽到好多男性話女朋友/老婆喜歡同佢口交。
又經常說女朋友/老婆好鍾意佢哋同佢奶西。

真心好奇想了解一下,係咪真係咁多女性鍾意同男性口交 ,又或者鍾意男性為佢奶西。 ...
奶西可以令女方得到歡愉,自己在過程中又可增添性興奮,何樂而不為呢?

我鍾意男方服侍我😁

引用:
原帖由 夢@@ 於 2020-5-7 13:10 發表 查看引用來源
我鍾意男方服侍我😁
正常啊!享受男人對自己奶啜,某程度等同感受對方對自己的愛。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-7 11:50 發表 查看引用來源

奶西可以令女方得到歡愉,自己在過程中又可增添性興奮,何樂而不為呢?
但係好多女性認為自己生殖器官 ,係好污糟邋遢唔希望男性同佢口交,可能又會覺得男性奶西之後,有同佢接吻 接受唔到。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-7 15:07 發表 查看引用來源

但係好多女性認為自己生殖器官 ,係好污糟邋遢唔希望男性同佢口交,可能又會覺得男性奶西之後,有同佢接吻 接受唔到。
你都講得啱,我太太都有這些想法,
所以我多數打夠車輪才向下進攻,
到抽插得肉緊時,
男方即是我,有時都會忍唔住車下佢,
只要在佢意識迷糊,
她多會忘記抗拒這回事,
但事實我覺得輕淡的西味,
確有令男人催情的作用。

每個人都有唔同癖好, 口唔口交冇得逼, 自己隻老虎會含, 條件係洗左先, 一般都係沖涼時俾佢玩餐飽先, 年紀老左佢鍾意玩條 j 仔多左, 去旅行晌房係唔使著褲方便佢玩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-7 19:57 發表 查看引用來源
每個人都有唔同癖好, 口唔口交冇得逼, 自己隻老虎會含, 條件係洗左先, 一般都係沖涼時俾佢玩餐飽先, 年紀老左佢鍾意玩條 j 仔多左, 去旅行晌房係唔使著褲方便佢玩. ...
未見過有囡囡真心鍾意含能, 大部份都系等價交換.

各有所好啫!每個人都不一樣。有啲女會含,有啲打死都唔會。男的也一樣,有啲一定唔會幫女奶,有啲係指定動作,唔奶唔開心!
同一個問題,呢女幫你含完,你會唔會同佢車呀?又係見人見智啦!每個人都不一樣!你奶完條女唔肯畀你車道理一樣啫!
你又想條女幫你口爆仲想吞埋,但你又唔想奶佢,咁你又想人點啫!做愛都要公平啲嘅!
你奶佢見到佢開心,又多水,你屌都屌得過隱啲啦!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-8 12:33 發表 查看引用來源
未見過有囡囡真心鍾意含能, 大部份都系等價交換.
點樣等價交换呀師兄?唔同條女唔幫你含,你就唔屌佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆