上一頁下一頁
發新話題

真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
139  15.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-3 16:19 發表 查看引用來源
臭X吾怕乃, 最緊要乃得快!
果然係條好漢, 利害....佩服.... 三六餃.....名垂不朽

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-3 18:06 發表 查看引用來源

果然係條好漢, 利害....佩服.... 三六餃.....名垂不朽
三碌鳩, 乃閪吾使憂.

我都中意幫女女奶呀,睇到佢哋慾仙慾死個樣就正......之後都好插D!

不是愛口交的本身 是愛對方的整體
口交是一種表現 嚐他身上最不好嚐的味道 告訴他我接受他的一切
同時亦是從他的感受出發 給他最大最刺激的享受

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-26 11:07 發表 查看引用來源
不是愛口交的本身 是愛對方的整體
口交是一種表現 嚐他身上最不好嚐的味道 告訴他我接受他的一切
同時亦是從他的感受出發 給他最大最刺激的享受
師姐講得啱.....對個人有feel嘅做啲嘢都係會想對方舒服同開心~  咁男人奶女人個心都會係咁諗??

我真係好鍾意前奏的過程。賴西係必要的睇住對方進入狀態,扭腰到出水呻吟大叫,嗰種滿足感實在難以形容。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-26 11:21 發表 查看引用來源
師姐講得啱.....對個人有feel嘅做啲嘢都係會想對方舒服同開心~  咁男人奶女人個心都會係咁諗??
男人我是覺得會有這樣的存在 然而也有一部份就是想看女生受不了的狀態依然要繼續
不是說想折磨 但應該是某一種的支配和控制慾望吧

回覆 137# katieW 的帖子

你講中晒哦,其實某程度上係一種征服感
就好似打機咁,不停地解鎖

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-14 06:42 發表 查看引用來源

男人我是覺得會有這樣的存在 然而也有一部份就是想看女生受不了的狀態依然要繼續
不是說想折磨 但應該是某一種的支配和控制慾望吧
見到囡囡反晒白眼, 就黎斷氣, 我條鳩就特別扯得硬.

去揄食重點就係可以奶西,有咩咁出奇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆