上一頁下一頁
發新話題

真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
139  15.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-12 13:11 發表 查看引用來源
囡囡幫我含能, 都會即刻同我打車輪. 其實吾會有味.
其實有無味道,我個人就不介意的。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-12 13:28 發表 查看引用來源
我都好鍾意含完,之後同佢車
特登的嗎?
還是真心想咀佢?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-12 14:03 發表 查看引用來源
女嘅含完,男嘅奶完, 互相又車過,夠曬激情。
平衡兄總會話出驚人。👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-12 14:25 發表 查看引用來源

特登的嗎?
還是真心想咀佢?
真心的,咁不過佢都唔介意

其實真係比你想像中多 可能好似某d人咁講, 係開發同未開發o既問題囉 中意同人口交可以有好多原因, 一係中意或者對人有好感, 一係好奇貪玩, 一係自我感覺良好,
未曾突破心理障礙之前可能會覺得核突, 一旦試過成功之後就成日心思思

自己個人意見, 親密行為之中親密o既程度, 口交永遠都係排第一
前戲先至係我o既主菜 插插只係其中一個環節, 事前事後我都中意口口, 人地唔口我, 我都要口人,
搞o野先叫做完滿囉

我幫條女奶西時,最過癮係見到佢打冷震果下,一邊叫唔好,一邊西水係咁標出黎

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-12 16:35 發表 查看引用來源
我幫條女奶西時,最過癮係見到佢打冷震果下,一邊叫唔好,一邊西水係咁標出黎
我鍾意對住鏡, 比條女睇下,我點樣用條脷, 番開佢兩塊唇, 再頂佢入面粒花生.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-12 14:53 發表 查看引用來源
其實真係比你想像中多 可能好似某d人咁講, 係開發同未開發o既問題囉 中意同人口交可以有好多原因, 一係中意或者對人有好感, 一係好奇貪玩, 一係自我感覺良好,
未曾突破心理障礙之前可能會覺得核突, 一旦試過成功 ...
貴妃分析得很不錯,
完事後再口口,
你想他得到“黃金7秒”的感覺?

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-13 11:53 發表 查看引用來源

貴妃分析得很不錯,
完事後再口口,
你想他得到“黃金7秒”的感覺?
我從來未試過 "黃金七秒" 真係好想感受下係有乜嘢感覺。情況係咪應該等同於女性潮吹嗰一刻。

回覆 59# 平衡生活 的帖子

女性潮吹係點我就唔知
不過黃金7秒就好似你成個人都好敏感,點一點你都有好強烈“麻”既感覺,好想再射,但又射唔出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆