真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
9  15.3k

各有所好啫!每個人都不一樣。有啲女會含,有啲打死都唔會。男的也一樣,有啲一定唔會幫女奶,有啲係指定動作,唔奶唔開心!
同一個問題,呢女幫你含完,你會唔會同佢車呀?又係見人見智啦!每個人都不一樣!你奶完條女唔肯畀你車道理一樣啫!
你又想條女幫你口爆仲想吞埋,但你又唔想奶佢,咁你又想人點啫!做愛都要公平啲嘅!
你奶佢見到佢開心,又多水,你屌都屌得過隱啲啦!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-8 12:33 發表 查看引用來源
未見過有囡囡真心鍾意含能, 大部份都系等價交換.
點樣等價交换呀師兄?唔同條女唔幫你含,你就唔屌佢?

奶唔奶,接受得到先好奶

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-13 11:53 發表 查看引用來源

貴妃分析得很不錯,
完事後再口口,
你想他得到“黃金7秒”的感覺?
試過你就知有幾爽
射完馬上再含,因為太敏感,感覺超爽

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-14 11:44 發表 查看引用來源

你有試過都不錯啊!
我就只試過,出完後再猛力抽插,
直至第二射精的來臨,
之後就當然倦透地攤在女方身上啦!😅
師兄,勁呀,咁快可以出第二次

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-14 11:46 發表 查看引用來源

唉...我人生沒如此性愛福份啊!😭😭😭
未試過就真係要揾機會試吓,真係超爽的!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-14 16:02 發表 查看引用來源
相信會好傷身, 不能多試????
出完再含會好傷身???師兄何解???

中意JJ或者精液味道嘅女人仲係有嘅😅

蛇貴妃說得好!!!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-15 14:24 發表 查看引用來源
條鳩係女女口中,畀佢個口係咁啜係咁啜, 又用條脷喺龜頭都打圈, 無比興奮非筆墨能以形容。 比起條鳩插落西窿度個窿冇反應 ,感受絕對係兩回事, 除非囡囡識得收縮陰道,夾住條 鳩否則都係自己抽插射精為止。 ...
條鳩插落西窿度個窿冇反應 ??? 咁樣你條女好唔掂喎!!!
如果係咁就梗係口爆佢開心好多

豆腐渣工程就唔好奶啦。。。連屌都要唸唸,中招機會好大呀!!!

前往最後回覆