真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
21  15.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-7 19:57 發表 查看引用來源
每個人都有唔同癖好, 口唔口交冇得逼, 自己隻老虎會含, 條件係洗左先, 一般都係沖涼時俾佢玩餐飽先, 年紀老左佢鍾意玩條 j 仔多左, 去旅行晌房係唔使著褲方便佢玩. ...
未見過有囡囡真心鍾意含能, 大部份都系等價交換.

引用:
原帖由 hkwilly 於 2020-5-8 14:29 發表 查看引用來源

點樣等價交换呀師兄?唔同條女唔幫你含,你就唔屌佢?
條仔幫囡囡乃完, 佢會較樂意含番條仔碌鳩. 或者條仔吾硬, 囡囡又想比人屌, 都會幫條仔含.

引用:
原帖由 更年大叔 於 2020-5-11 07:53 發表 查看引用來源
師兄,可能我靚仔,條條女都好肯幫我含同口爆,我覺得佢地幾享受。
大叔兄, 最緊要自我感覺良好, 開開心心又一劑.

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-11 16:08 發表 查看引用來源

其實兩種都各有好處,我個人會喜歡男上女下多一點,但奶得耐,可能會有點暈眩,但又可以抽插女人個口。至於女上,男人可以攤抖下瞓在床上,一大隻西呈現在自己眼前,又係一條美麗的風景線。😬 ...
69女上男下, 鍾意睇見囡囡d閪水, 系閪窿一滴一滴咁, 滴落黎

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-12 11:51 發表 查看引用來源

那師妹會在男方口中,
感受到自己的味道嗎?
囡囡幫我含能, 都會即刻同我打車輪. 其實吾會有味.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-12 16:35 發表 查看引用來源
我幫條女奶西時,最過癮係見到佢打冷震果下,一邊叫唔好,一邊西水係咁標出黎
我鍾意對住鏡, 比條女睇下,我點樣用條脷, 番開佢兩塊唇, 再頂佢入面粒花生.

引用:
原帖由 hkwilly 於 2020-5-14 12:00 發表 查看引用來源

未試過就真係要揾機會試吓,真係超爽的!
想像吾到

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-14 14:34 發表 查看引用來源

係要身邊女伴肯做先有得試,
我想此機會是不屬於我的。😂
相信會好傷身, 不能多試????

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-15 14:24 發表 查看引用來源
條鳩係女女口中,畀佢個口係咁啜係咁啜, 又用條脷喺龜頭都打圈, 無比興奮非筆墨能以形容。 比起條鳩插落西窿度個窿冇反應 ,感受絕對係兩回事, 除非囡囡識得收縮陰道,夾住條 鳩否則都係自己抽插射精為止。 ...
除左含能, 亦好鍾意囡囡乃我個春袋, 吞我兩粒蛋蛋.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-18 19:42 發表 查看引用來源

識奶奶條界..唔識奶成塊
少女姐, 我鍾意對住塊鏡, 擘大囡囡閪窿, 等囡囡清楚睇到, 我點樣用條脷, 番開佢兩片細唇, 再伸入去頂粒花生.

前往最後回覆