真心願意為對方口交

收藏  |  訂閱
5  15.3k

其實真係比你想像中多 可能好似某d人咁講, 係開發同未開發o既問題囉 中意同人口交可以有好多原因, 一係中意或者對人有好感, 一係好奇貪玩, 一係自我感覺良好,
未曾突破心理障礙之前可能會覺得核突, 一旦試過成功之後就成日心思思

自己個人意見, 親密行為之中親密o既程度, 口交永遠都係排第一
前戲先至係我o既主菜 插插只係其中一個環節, 事前事後我都中意口口, 人地唔口我, 我都要口人,
搞o野先叫做完滿囉

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-13 11:53 發表 查看引用來源

貴妃分析得很不錯,
完事後再口口,
你想他得到“黃金7秒”的感覺?
一半啦,你冧一個人自然想俾佢最好嘅
另一半原因係自己都中意,搞得舒服係會想嗒下D精嘅味道囉,腥得嚟感覺好sexy 😋
雖然話做人唔好盡信AV,但係亦都唔駛完全唔信,好似榴連同藍芝士一樣有人覺得好難食但亦有人對佢好瘋狂,我就接受到後者接受唔到前者,一樣道理
中意JJ或者精液味道嘅女人仲係有嘅😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-15 18:19 發表 查看引用來源
你地講到黑鮑唔想奶,你地男人何嘗又唔係黑J多根長包皮😁 冧一個人要落力餵飽佢令佢舒服,貼心服侍
又唔係咁講o既,, 男同女個審美標準係相反, 女人要又白又嫩, 男人要又黑又粗(糙)
無論係條o野定係身體其他部位, 我比較中意深色, 青筋暴現o既 手臂大腿都係, 黑黑實實先係正o野
青靚白淨o既男仔好耐之前已經唔再係本宮杯茶lu~~

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-15 17:25 發表 查看引用來源
好好味😋
要有味先會好好味

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 11:41 發表 查看引用來源
我都唔like 小白臉....黑黑實實係好正...但條J 唔好太黑啦最好
驚熄左燈搵唔到?

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-5-23 22:15 發表 查看引用來源
即係女人下邊有一D好似鳩屎既野
咩叫鳩屎?

前往最後回覆