有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
37  92.0k

清醒後,供機會,扮講笑,第日搵人同老婆按摩,按到有FELL就.....睇下老婆甚麼反應!
引用:
原帖由 ACA64 於 2020-5-15 10:17 發表 查看引用來源

一對一都難,咁快想多P?
有時真係想見到,但係諗深小小又唔捨得,
我同老婆講叫佢比人揸波,同人打車輪,屌埋都還得,屌緊嗰時問就冇問題,清醒後又唔敢再問佢。 ...

夫妻多些性趣,感情更長久。
引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-16 15:30 發表 查看引用來源
你老婆都好淫,好識玩。👍🏻👍🏻

回覆 138# 爆烈風隔 的帖子

把老婆調教成肉便器,識玩。

想其他ching射屏

先影老婆裸照,最好兩手分開個陰唇。

面部可以打馬賽克。

另外,加張紙,寫上用戶名,證實係自己老婆。

我曾經係台灣討輪區玩過,睇完其他男人射屏,就好似將啲精液射入老婆個屄度,刺激到丫......
引用:
原帖由 fernando_9 於 2020-5-18 18:03 發表 查看引用來源
同好,想share另一半相俾其他男人射屏!

比個讚。

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-5-18 23:54 發表 查看引用來源
既係幻想,又係終極慾望!!!
肯定係冇可能實現到,
所以就唔會就住就住咁諗!!!
不過如果問我到真係要發生嗰陣捨唔捨得,我就好肯定我希望會發生 ...

大家可以開個「淫妻同好會」,一齊研究點樣淫妻

大家可以開個「淫妻同好會」,一齊研究點樣淫妻
引用:
原帖由 cal2048 於 2020-5-19 08:22 發表 查看引用來源

講得冇錯,大部分糸咁。

要多啲同好,先有得攪淫妻同好會。
引用:
原帖由 135k246 於 2020-5-20 14:53 發表 查看引用來源
係咪有師兄開個淫妻會?加我得嗎?

我參加,微信嗎?

微信可能會好啲? 因為微信不用顯示電話,當大家有淫妻話題、經驗、相片等,都可以放膽比同好研究。

但如果知道其它同好電話,可能有很多同好會窒住窒住。

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2020-5-21 14:45 發表 查看引用來源
如果我開tg group,有無人join?

十分讚成,開了我們也會加入的.
引用:
原帖由 ACA64 於 2020-5-25 19:37 發表 查看引用來源

師兄你開Tg group 啦

大家都無開群組,不如我開,個群組名打算叫「淫妻同好」,想加入的,pm我,給我微信。

前往最後回覆