有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
10  91.7k

我根本嘅慾望係想睇老婆做一個精液公廁俾人不斷輪姦中出,可惜冇可能實現得到

我都好想有更多淫妻同好可以交流彼此嘅淫妻心態

我都只係可以分享老婆裸照淫片俾同好淫慾嚟滿足一下淫妻慾望
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 22:09 發表 查看引用來源

除咗比其他人插,基本上玩具、情趣內衣、前後門、影相拍片比其他c兄欣賞都可以,咁c兄你有冇咩可以分享下

其實各位C兄現時接受到自己女人俾人淫慾嘅程度可以去到邊???

真係羡慕C兄可以實踐得到!!!
引用:
原帖由 10022 於 2020-5-8 06:13 發表 查看引用來源
講起都好耐以前的事,老婆開初俾我開發係影裸照,再玩公眾地方露出俾人睇,再玩3P,之後再一齊加入換妻會妻會,維持玩咗7年,睇住佢俾人屌真係好刺激好興奮,佢對波俾男人又揸又啜,佢又幫男人含鳩,男人正式埋牙屌佢,前半時間係男上女 ...

一定唔係阿嫂唔吸引力不足!!!
但其實C兄有冇諗過大部份同好都係偏向想自己老婆俾人淫,而唔係將目標放重喺淫人老婆上面!!!
我自己係咁嘅偏好
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 16:29 發表 查看引用來源
原來冇乜C兄對我老婆有興趣

我都係求緊呢樣嘢
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-11 11:33 發表 查看引用來源
現階段,老婆未接受真屌,我想搵C兄幫手玩射屏先,但係都唔容易

都係分享老婆裸照淫片俾同好淫慾去彌補想睇老婆被輪姦嘅心理
引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2020-5-11 23:01 發表 查看引用來源
咁你去到乜野stage

冇錯,大部份都係齋睇唔做時光隧道
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-12 20:12 發表 查看引用來源

齋睇梗有興趣㗎,不過叫佢睇完拍條片比我就消失啦

當然想睇,
但如果我掟佢去一個有大量黑工嘅地盤鎖住佢手腳,
咁就唔駛全程監察都肯定佢會俾人輪到癲!!!
我會幾日之後再去執佢走返去再綁起佢嚟招呼朋友,
要佢完全成為一個肉便器!!!
引用:
原帖由 ACA64 於 2020-5-12 18:22 發表 查看引用來源
師兄你想睇住老婆比人輪?

前往最後回覆