上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
360  91.3k

幅相未夠性幻想,要見到你老婆,無著undery,隻手擘開個陰唇,等我們看見陰道,就會幻想射作佢陰道度,你可以私下給我相片。
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 20:52 發表 查看引用來源

真係冇喎,原來搵個C兄玩射屏都唔易

識得玩,不用真的找人屌老婆, 滿足下性幼想都不錯.
引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-5-11 23:08 發表 查看引用來源
都係分享老婆裸照淫片俾同好淫慾去彌補想睇老婆被輪姦嘅心理

回覆 112# veryok 的帖子

好認同c hing 講法,始終心理關口唔易過,一過到就返唔到轉頭,越玩越放

引用:
原帖由 2000092 於 2020-5-8 18:57 發表 查看引用來源
同好。要老婆扑緊時幻想比其他男人屌,叫個男人既名。
me too,大家都特別hi

引用:
原帖由 veryok 於 2020-5-13 12:40 發表 查看引用來源
大家識得既朋友名.特別興奮.我老婆係我內射時,仲話我朋友個名:「xx你射緊精啦,快啲射晒精液入我個閪度」我聽到,超興奮。
同好

引用:
原帖由 gersonwong1260 於 2020-5-13 15:53 發表 查看引用來源

me too,大家都特別hi
有冇分享

原來真係有同好。

有一些朋友,我兩夫妻都識既,當然揀個靚仔啲。

屌老婆時候,我就講,「陳生(代號,並非真名)而家屌緊你。」

老婆就會好hi咁配合講:「好啊!老公睇住陳生你屌我,屌入啲,等我老公睇清楚。」

到我射精時候就講:「陳生忍唔住,相射精啦!你而家排卵期,諗清楚比唔比佢射精。」

老婆通常都配合講:「比陳生射精,我排卵期,好想要,就比佢射精入黎。」

到老婆來高潮時就會自己講:「老公,陳生射緊精入我個閪。你睇清楚你朋友,用你老婆個閪黎射精。」

聽到這裡,我已經十分興奮,屌老婆仲屌得勁好多。

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 22:06 發表 查看引用來源

我淨係想睇老婆玩多P,我喺旁邊欣賞
人妻表示玩玩下,老公會頂吾順玩埋一份🙈

引用:
原帖由 veryok 於 2020-5-13 20:43 發表 查看引用來源
原來真係有同好。

有一些朋友,我兩夫妻都識既,當然揀個靚仔啲。

屌老婆時候,我就講,「陳生(代號,並非真名)而家屌緊你。」

老婆就會好hi咁配合講:「好啊!老公睇住陳生你屌我,屌入啲,等我老公睇清楚。」

到我射精時候就講:「陳 ...
角色扮演咁😅

引用:
原帖由 Emmmma 於 2020-5-13 21:06 發表 查看引用來源

人妻表示玩玩下,老公會頂吾順玩埋一份🙈
我就唔會,齋睇其實仲正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆