上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
360  91.6k

同好,想share另一半相俾其他男人射屏!

想其他ching射屏

先影老婆裸照,最好兩手分開個陰唇。

面部可以打馬賽克。

另外,加張紙,寫上用戶名,證實係自己老婆。

我曾經係台灣討輪區玩過,睇完其他男人射屏,就好似將啲精液射入老婆個屄度,刺激到丫......
引用:
原帖由 fernando_9 於 2020-5-18 18:03 發表 查看引用來源
同好,想share另一半相俾其他男人射屏!

回覆 139# xxDD999 的帖子

既係幻想,又係終極慾望!!!
肯定係冇可能實現到,
所以就唔會就住就住咁諗!!!
不過如果問我到真係要發生嗰陣捨唔捨得,我就好肯定我希望會發生

引用:
原帖由 10022 於 2020-5-8 06:13 發表 查看引用來源
講起都好耐以前的事,老婆開初俾我開發係影裸照,再玩公眾地方露出俾人睇,再玩3P,之後再一齊加入換妻會妻會,維持玩咗7年,睇住佢俾人屌真係好刺激好興奮,佢對波俾男人又揸又啜,佢又幫男人含鳩,男人正式埋牙屌佢,前半時間係男上女 ...
你真係好博愛及旁觀癖好強

比個讚。

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-5-18 23:54 發表 查看引用來源
既係幻想,又係終極慾望!!!
肯定係冇可能實現到,
所以就唔會就住就住咁諗!!!
不過如果問我到真係要發生嗰陣捨唔捨得,我就好肯定我希望會發生 ...

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-5-8 17:59 發表 查看引用來源
一定唔係阿嫂唔吸引力不足!!!
但其實C兄有冇諗過大部份同好都係偏向想自己老婆俾人淫,而唔係將目標放重喺淫人老婆上面!!!
我自己係咁嘅偏好
...
講得冇錯,大部分糸咁。

大家可以開個「淫妻同好會」,一齊研究點樣淫妻

大家可以開個「淫妻同好會」,一齊研究點樣淫妻
引用:
原帖由 cal2048 於 2020-5-19 08:22 發表 查看引用來源

講得冇錯,大部分糸咁。

正正正正正正正正正正

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 18:38 發表 查看引用來源
我都想,可惜調咗幾年都仲未得
真係有?點解想俾屌老婆,一但開咗個頭,老婆真係一日偷食會點

回覆 149# 大食之熟女 的帖子

呢啲都係大家性趣唔同,只要兩公婆有共識,又知道規矩,我相信大家成年人應該懂得處理嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆