上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
360  91.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-21 14:10 發表 查看引用來源

賽後檢討???
仲系邊插住隻淫閪邊聽佢包膠,吾撚硬仲系男人咩

引用:
原帖由 brandy888 於 2020-8-21 14:42 發表 查看引用來源
有甘反應絕對正常丫!
通常屌老婆都只系半硬,呢晚竟然硬撚過條鐵,跟住果幾晚都系咁,叫佢講返我聽比人屌有幾刺激,即時又硬撚過鐵,所以比人屌左都未必系蝕,起碼果幾晚犀利過食左春葯,都算有得著

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-8-21 13:37 發表 查看引用來源
大家開心,三贏 www
我有野問你呢

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-8-21 04:10 PM 發表 查看引用來源
仲系邊插住隻淫閪邊聽佢包膠,吾撚硬仲系男人咩
甘樣玩真系超正架!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-8-21 04:15 PM 發表 查看引用來源
通常屌老婆都只系半硬,呢晚竟然硬撚過條鐵,跟住果幾晚都系咁,叫佢講返我聽比人屌有幾刺激,即時又硬撚過鐵,所以比人屌左都未必系蝕,起碼果幾晚犀利過食左春葯,都算有得著 ...
呢樣我認同丫,真超激架

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-8-21 16:15 發表 查看引用來源
通常屌老婆都只系半硬,呢晚竟然硬撚過條鐵,跟住果幾晚都系咁,叫佢講返我聽比人屌有幾刺激,即時又硬撚過鐵,所以比人屌左都未必系蝕,起碼果幾晚犀利過食左春葯,都算有得著 ...
Very 同意
聽下都正

啲朋友現老婆,一定十分刺激.
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-8-20 14:16 發表 查看引用來源
我件婆同個麻甩搞完,好似抽吾到身,斷斷續續咁ee泣泣以為我吾知,点知個麻甩就每次都同我會報,我女人仲好似沉淪於慾斷難斷中,吾通波大女人就系蠢,波大無腦吾通係真?
利申:個麻甩根本就系我fd ...

回覆 64# yjjjoe 的帖子

同意,好嘅單男真係好難搵

引用:
原帖由 hksamchan 於 2020-9-3 01:12 PM 發表 查看引用來源
同意,好嘅單男真係好難搵
系丫,要用好耐時間揾架

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 22:09 發表 查看引用來源

除咗比其他人插,基本上玩具、情趣內衣、前後門、影相拍片比其他c兄欣賞都可以,咁c兄你有冇咩可以分享下
DD,我情況同你一樣,獨欠走後門,仲有,有時玩錄音叫佢講下粗口、比師兄屌緊,之後聽返都幾過癮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆