上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
360  91.2k

通常都係叫老婆着得性感啲出街俾其他人睇,尤其是去外國旅行一定要着到好暴露。同埋去酒店玩一定要係落地玻璃前面唔着衫俾我屌。

回覆 30# 10022 的帖子

玩玩下唔再玩何解? 有什麼原因?

真係羡慕C兄可以實踐得到!!!
引用:
原帖由 10022 於 2020-5-8 06:13 發表 查看引用來源
講起都好耐以前的事,老婆開初俾我開發係影裸照,再玩公眾地方露出俾人睇,再玩3P,之後再一齊加入換妻會妻會,維持玩咗7年,睇住佢俾人屌真係好刺激好興奮,佢對波俾男人又揸又啜,佢又幫男人含鳩,男人正式埋牙屌佢,前半時間係男上女 ...

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 00:47 發表 查看引用來源

應該咁講,各位C兄嘅老婆接受到咩程度
接受能力個個不同,慢慢漸進,你老婆一嘢去到盡就好快冇新刺激😇

引用:
原帖由 10022 於 2020-5-8 06:13 發表 查看引用來源
講起都好耐以前的事,老婆開初俾我開發係影裸照,再玩公眾地方露出俾人睇,再玩3P,之後再一齊加入換妻會妻會,維持玩咗7年,睇住佢俾人屌真係好刺激好興奮,佢對波俾男人又揸又啜,佢又幫男人含鳩,男人正式埋牙屌佢,前半時間係男上女 ...
我都好想知?點解玩咗7年,可以停到唔再玩?身体唔舒服?

[我同師兄嘅情况差唔多,老婆都係唔接受,經調教後呢幾年肯着一D性感背心迷你短裙,初初都唔自然,但2年前我帶老婆去蘭桂芳試過俾D鬼佬撩,又讚我老婆身材好,自此以後我老婆也不抗拒着D性感嘅衣着。我同老婆做愛時佢經常幻想着和一D又長又勁嘅男人做愛{例如AV男優),但現實中卻不會這樣做quote]原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 18:29 發表 查看引用來源
我有淫妻癖,老婆開頭唔接受,不過經過我不斷煩佢,調教佢,而家除咗唔比其他人插之外,基本上都好合作,唔知有冇同好分享下 [/quote]

我相信大部分C兄都係同我一樣,去到影相拍片同人分享呢個階段止步,要老婆比其他人屌呢個關口真係唔容易過,我相信天時地利人和嘅配合好重要,睇嚟都要等個天安排

回覆 30# 10022 的帖子

好耐都無見師兄你啦⋯⋯

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 11:32 發表 查看引用來源
我相信大部分C兄都係同我一樣,去到影相拍片同人分享呢個階段止步,要老婆比其他人屌呢個關口真係唔容易過,我相信天時地利人和嘅配合好重要,睇嚟都要等個天安排 ...
X2

現在主力調教緊佢著性感衫出街俾人𥄫

有冇C兄可以幫下手,睇住我老婆淫照射屏拍條片引下佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆