上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
360  91.3k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-9 20:20 發表 查看引用來源
真係搵唔到人玩射屏喎
你話有得屌你老婆,大把師兄爆你pm🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-5-10 14:55 發表 查看引用來源
你話有得屌你老婆,大把師兄爆你pm🤣🤣🤣🤣
講就無敵,好多傾兩咀已經知道唔啱傾

搵男加入唔難.周街都係.不過太求其盞有不愉快回憶.由其係第一次.第一次搞得好.以後大把機會,分分鐘亞嫂開左竅樂而忘返被動變主動.
第一次衰左,隨時有陰影無下次.
所以真係急唔來.建議自己隔完再到亞嫂隔.期間不妨慢慢暗示令佢接受.有咩條件最好大家有共識.以下幾點可以參考,算係大路野.其他自己有羊要求可以再加.

嗜好方面煙同酒.其實酒唔係上癮個d一般都接受到.有煙癮既多數有口臭體臭牙黃等負面野.我見好多女人唔接受哩種.
身體方面當然要求健康.不過哩樣多數講個信字.都有d夫妻會要求入圍既提供醫生證明,主要係性病方面檢查.睇你覺得重唔重要啦
年齡方面有d有要求有d無.都係睇你地
人品方面都好多夫妻要求先交朋友了解左為人再睇有無下一步.謝絕無誠意一心想食免費餐,唔尊重人,急色既,粗魯無禮貌等等.其實哩一項好緊要,人同人相處如果遇左唔夾既.盞搞到不歡而散.同女性一般更敏感.一次不愉快經歷後好難有下一次.所以一定要慢慢去過濾篩選.事前都要講清楚條件.例如租酒店係咪aa定對方出錢.俾唔俾影相.唔好趙完唱驚死無人知等等.

祝你成功啦

現階段,老婆未接受真屌,我想搵C兄幫手玩射屏先,但係都唔容易

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-10 22:47 發表 查看引用來源
搵男加入唔難.周街都係.不過太求其盞有不愉快回憶.由其係第一次.第一次搞得好.以後大把機會,分分鐘亞嫂開左竅樂而忘返被動變主動.
第一次衰左,隨時有陰影無下次.
所以真係急唔來.建議自己隔完再到亞嫂隔.期間不妨慢 ...
師兄分析全中重点👍

回覆 84# xxDD999 的帖子

睇住你老婆射得唔得?

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-11 11:58 發表 查看引用來源
睇住你老婆射得唔得?
有興趣可以pm我

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-10 16:48 發表 查看引用來源

講就無敵,好多傾兩咀已經知道唔啱傾
都系架,最重系你老婆接受到嗰男人先得,吾系就点都冇用

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-11 11:43 發表 查看引用來源
師兄分析全中重点👍
見識太多,所以都知大概唔同層次要求同玩法.其實淫妻都分幾種既.有d鐘意一齊上.有d最興奮係見老婆俾人插到高潮甚至中出個下自己都到左最high一刻.有d玩埋侮辱劇情,例如扮俾打劫綁埋一邊睇住老婆俾人強姦,仲有雙性戀既...真係好多唔同類型.
一般交換既要求少d.但搵單男既要求多好多.因為單男大把,但係質素好既唔多.小鮮肉仲ok,成熟型又有質素就少之又少.
小鮮肉勝在精力夠生猛又乾淨.不過情趣經驗就爭d.
成熟型經濟能力多數好d,玩既野亦都多元化.不過過左四十既男人體力身型之類仲保持到就比較少.好多係觀感方面都輸蝕.所以為左有好既體驗,真係急唔來.
個d一來就好似老奉可以小西,又無禮貌又急色兩句唔埋就想約出來扑野既.我話你知全部可以blacklist

師兄你依啲真識嘆
引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 22:06 發表 查看引用來源

我淨係想睇老婆玩多P,我喺旁邊欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆