有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
15  91.4k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 18:29 發表 查看引用來源
我有淫妻癖,老婆開頭唔接受,不過經過我不斷煩佢,調教佢,而家除咗唔比其他人插之外,基本上都好合作,唔知有冇同好分享下
有返3 5 7個豬朋狗友幫拖就事半功倍🤣🤣🤣

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 18:38 發表 查看引用來源
我都想,可惜調咗幾年都仲未得
有冇志同道合朋友?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-7 19:06 發表 查看引用來源
想睇下有冇淫妻癖同好分享下調教心得
心得有好多🤣🤣🤣

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-5-7 21:12 發表 查看引用來源
我根本嘅慾望係想睇老婆做一個精液公廁俾人不斷輪姦中出,可惜冇可能實現得到
d女人系公廁,你冇講錯,實現吾系難🤣🤣🤣

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 00:47 發表 查看引用來源

應該咁講,各位C兄嘅老婆接受到咩程度
接受能力個個不同,慢慢漸進,你老婆一嘢去到盡就好快冇新刺激😇

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 18:16 發表 查看引用來源

可能要多d相,先搵到勇夫
我試過去旅行,同行有朋友,去左玩水上活動,我專登系朋友前整甩老婆泳衣走奶,佢系有屌柒我,但到左夜晚要我屌柒返佢,原來日頭甩罩刺激左佢,所以話女人系好難估,吾好比佢地呃到你🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-8 22:40 發表 查看引用來源
我試過去旅行,同行有朋友,去左玩水上活動,我專登系朋友前整甩老婆泳衣走奶,佢系有屌柒我,但到左夜晚要我屌柒返佢,原來日頭甩罩刺激左佢,所以話女人系好難估,吾好比佢地呃到你🤭 ...
好多假正經扮上菜🤣🤣🤣

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-10 22:47 發表 查看引用來源
搵男加入唔難.周街都係.不過太求其盞有不愉快回憶.由其係第一次.第一次搞得好.以後大把機會,分分鐘亞嫂開左竅樂而忘返被動變主動.
第一次衰左,隨時有陰影無下次.
所以真係急唔來.建議自己隔完再到亞嫂隔.期間不妨慢 ...
師兄分析全中重点👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2020-7-5 17:05 發表 查看引用來源
自從之前知道自己老婆系出面有SP之後,我還膽粗粗甘試下add佢條仔,見過面,亦聽佢講過點屌我老婆,仲影埋我老婆幫條仔含撚既相,老實講,原來睇人屌自己老婆比人屌仲正過自己屌 ...
試過根本就唔會搣得甩呢舖引👍

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2020-5-11 23:04 發表 查看引用來源
dd兄,你老婆有冇睇呢度?其實女人好重感覺,你幫佢搵都唔一定搵到。就算幫佢搵到個古天樂吳彥祖咁嘅樣,8吋長,過唔到心理關口就係過唔到反而同佢有交流嘅,同佢啱咀型嘅會易好多 ...
超認同,啱咀型啱傾易好多🤭

前往最後回覆