有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
5  91.5k

引用:
原帖由 10022 於 2020-5-8 06:13 發表 查看引用來源
講起都好耐以前的事,老婆開初俾我開發係影裸照,再玩公眾地方露出俾人睇,再玩3P,之後再一齊加入換妻會妻會,維持玩咗7年,睇住佢俾人屌真係好刺激好興奮,佢對波俾男人又揸又啜,佢又幫男人含鳩,男人正式埋牙屌佢,前半時間係男上女 ...
我都好想知?點解玩咗7年,可以停到唔再玩?身体唔舒服?

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 12:22 發表 查看引用來源
有冇C兄可以幫下手,睇住我老婆淫照射屏拍條片引下佢
射屏......我谂,大把師兄幫到你,哈哈

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 12:38 發表 查看引用來源

都唔係㗎,首先要有兩部手機,一部睇一部拍,仲要識得用言語挑逗老婆,當然最好大碌加持久,唔易㗎
咁就要亞嫂,做多D挑機的post,哈哈

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-8 22:40 發表 查看引用來源
我試過去旅行,同行有朋友,去左玩水上活動,我專登系朋友前整甩老婆泳衣走奶,佢系有屌柒我,但到左夜晚要我屌柒返佢,原來日頭甩罩刺激左佢,所以話女人系好難估,吾好比佢地呃到你🤭 ...
嘩,咁玩我鐘意呀……

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-11 15:42 發表 查看引用來源
見識太多,所以都知大概唔同層次要求同玩法.其實淫妻都分幾種既.有d鐘意一齊上.有d最興奮係見老婆俾人插到高潮甚至中出個下自己都到左最high一刻.有d玩埋侮辱劇情,例如扮俾打劫綁埋一邊睇住老婆俾人強姦,仲有雙性戀既 ...
非常到位的解说👏👏

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2020-5-21 12:57 發表 查看引用來源
冇上188好耐,原來又有咁多C兄都係淫妻癖同好分享,開group又好,或者有冇興趣私聊亦可
石兄,好鸠不見.開group我有兴趣呀

前往最後回覆