係疫情下,

收藏  |  訂閱
9  1.5k

係疫情下,

係門口除鞋再入屋就應該好多人會做 ,但係門口除定衫入屋又有無人咁做呢?或者
有無比人要求入屋前除低晒的帶菌衫褲,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 19:56 發表 查看引用來源
係門口除鞋再入屋就應該好多人會做 ,但係門口除定衫入屋又有無人咁做呢?或者
無喎! 3,4月去相熟一樓一, 入門時鞋底要我噴酒精消毒. 5月都吾使啦.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-13 19:56 發表 查看引用來源
以前在引版,睇過篇文章,
女事主玩到赤條條走出屋外。

回覆 3# sam7211 的帖子

你講倒垃圾果個?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-14 13:15 發表 查看引用來源
你講倒垃圾果個?
好似係,好攪笑。😂

駛唔駛除埋個套?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2020-5-14 18:02 發表 查看引用來源
駛唔駛除埋個套?
射精完畢, 一大袋米青, 肯定除啦.

引用:
衫都除埋... 醫院咩你估...
鞋都唔會除o左先入屋, 但會放一塊地顫仔做記認, 地顫以外o既地方唔得踩上去
d 鞋吹吹風收入櫃o既同時再o係地顫上面噴消毒
衫就一入屋第一時間換 + 同未著過o既分開放 + 勤d洗, 預先放定一兩套屋企衫o係對方屋企

但係又咁講, 疫情之下真係少o左D野玩, 唔會一入屋就開餐, 會沖個涼先囉
淨係用口幫人出o既話我有繼續, 事關人地又唔會o係街拎出o黎fing 都係收埋o係條褲入面

床上或者梳化為主, 少o左地上搞

搞果陣都少o左好多被舔腳趾 畢竟除o左冬天好多時o係屋企都係赤腳四圍走

回覆 8# 蛇貴妃 的帖子

真係有心回應,希望大家都順利渡過,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-16 10:46 發表 查看引用來源
真係有心回應,希望大家都順利渡過,
順利渡過應該會o既, 如果你指"活下來"的話
只係間唔中有d 抽筋, 悶到抽筋果種, 除o左搵男朋友搞o野之外少o左好多社交生活
有無限制都好都要自己自覺同埋諗埋對方果part, 你想出o黎聚, 你覺得安全, 你約o既人未必係咁睇嘛

前往最後回覆