上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過停車場內扑野?

收藏  |  訂閱
153  34.0k

你地有冇試過停車場內扑野?

話說最近,差不多凌晨4,5點,比個佬車左返佢屋企,佢屋企係沙田某屋苑,去到停車場佢已經忍唔住。為左唔比人發覺,佢停左車,開埋車窗。佢好快除左條褲,拔出條野,塞我個頭埋去同佢含。wah,好大陣味呀,頂...........不過我都照同佢含

含含下,佢就好快射左出來!佢話勁刺激。之後,清潔完左,佢話未夠,要我含多次,不過,你知呢排天氣熱,真係熱到流晒汗,見冇晒人,除左上身,又幫佢含。含含下佢幫我解埋bra 扣!算,咁早應該冇咩人掛。

含到佢硬晒,佢話想屌,我被半推半就之下,除左條底,佢將seat 位推到最下,佢拉起我條裙比佢狗仔上,就係呢個時侯,我全身只淨短裙同啤酒妹長boot,推推下突然有人knock 車窗。原來係保安!

個保安,應該識佢,叫左林生,唔好意思,可唔可以唔好係到搞,一陣比人見到我地要負責!於是林生講: 屌你,你唔見我砌緊隻狗西咩!唔好阻我,燒你春袋架。

講完之後,佢從銀包一野拎左500蚊丟左出車外,幫我睇住有冇人呀!仲望? 條女好正呀?快d幫我把風呀。呢個時候,林生仲放佢索性同我出車外推!保安仲周不時偷望下完成呢件事。

你地有冇試過停車場扑野?

回覆 1# 卓盈 的帖子

試過露天停車場, 不過冇你咁刺激畀人發現☺️

個保安有無過來3P呀!

引用:
原帖由 異域邊緣的隊長 於 2020-5-16 20:21 發表 查看引用來源
試過露天停車場, 不過冇你咁刺激畀人發現☺️
真係好痴線

引用:
原帖由 beast74mo 於 2020-5-16 20:23 發表 查看引用來源
個保安有無過來3P呀!
我地完左上樓lu

回覆 1# 卓盈 的帖子

好刺激 硬咗呀我 仲要制服

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-5-16 19:06 發表 查看引用來源
話說最近,差不多凌晨4,5點,比個佬車左返佢屋企,佢屋企係沙田某屋苑,去到停車場佢已經忍唔住。為左唔比人發覺,佢停左車,開埋車窗。佢好快除左條褲,拔出條野,塞我個頭埋去同佢含。wah,好大陣味呀,頂...........不過我都照同佢含 ...
個保安就正啦 又睇又有錢收😍
比保安睇住你有冇好high🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-5-16 21:40 發表 查看引用來源
個保安就正啦 又睇又有錢收😍
比保安睇住你有冇好high🤣
其實,會

林生好型呀~~掉錢出去個下.....會唔會再見返個保安會好唔自然呀.....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 22:34 發表 查看引用來源
林生好型呀~~掉錢出去個下.....會唔會再見返個保安會好唔自然呀.....
係呀,佢果下係幾型,好似萬梓咁

果晚走時,個保安走埋黎上下打量,然後say bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆