[不能說的性事] 有冇人真係試過sex party

收藏  |  訂閱
24  5.9k

有冇人真係試過sex party

聽就聽得多,但現實生活唔會主動問到人。
想知你地既故意

引用:
原帖由 fion898 於 2020-5-17 15:49 發表 查看引用來源
聽就聽得多,但現實生活唔會主動問到人。
想知你地既故意
我試過

過程係點架?
引用:
原帖由 hin0116 於 2020-5-18 16:07 發表 查看引用來源

我試過

引用:
原帖由 fion898 於 2020-5-18 19:02 發表 查看引用來源
過程係點架?
吾好信! 呃錢party就有.

點解咁講既?????

引用:
原帖由 fion898 於 2020-5-19 19:25 發表 查看引用來源
點解咁講既?????
睇警訊, 關於呃錢party, 呢啲case嘅files, 超過一尺厚.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-22 13:43 發表 查看引用來源
睇警訊, 關於呃錢party, 呢啲case嘅files, 超過一尺厚.
點止一尺厚呢又

sex party 我只玩免費, 即係SP, 純肉體關係, 互相請下食飯可以, 一有金錢交易包括借錢一定say no (不過未遇過)
試過一女多男, 一次咁多, 而家玩同bf 一齊出席同相熟朋友o既party

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-25 08:22 發表 查看引用來源

點止一尺厚呢又

sex party 我只玩免費, 即係SP, 純肉體關係, 互相請下食飯可以, 一有金錢交易包括借錢一定say no (不過未遇過)
試過一女多男, 一次咁多, 而家玩同bf 一齊出席同相熟朋友o既party ...
貴妃性生活果然七彩繽紛,😬
但回歸一對一時,
會緬懷群體嗎?

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-25 11:52 發表 查看引用來源

但回歸一對一時,
會緬懷群體嗎?
你信佢? 光棍佬教仔.......

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-25 11:52 發表 查看引用來源

但回歸一對一時,
會緬懷群體嗎?
我知咁講係好難以置信, 但其實真係唔會囉
無錯做果陣係好high, 人多熱鬧嘛 但完事返去自己一個人果陣有種好奇怪o既感覺, 比唔做更down, 好空虛
可能同我當時決定搵sp 原因有關吧,
對我o黎講sp 係酒肉朋友o既一種囉, happy完之後就各行各路,
仲要係唔見得光, 總之唔係我想要o既o野
更重要o既係我feel到自己開始有少少中意佢, 同時又明知道佢係唔會對我動真情...
直到而家, 除o左唔會緬懷當時o既生活之外, 仲有少少後悔添, 太淫亂啦, 係我人生入面o既一個污點

前往最後回覆