男女不同年紀的關係

收藏  |  訂閱
34  2.7k

你地會唔會主動叫老公男朋友做愛定等佢做主動?
有冇一齊看三級片?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-6-8 00:20 發表 查看引用來源
第一次冇啊
之後試過,好急尿感覺
咁會唔會每次都噴呢?

回覆 12# couplelover 的帖子

唔會啊。你呢?
有時我會去廁所

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-6-8 13:12 發表 查看引用來源
唔會啊。你呢?
有時我會去廁所
以前個SP第一次整到後,次次都會潮吹

回覆 14# couplelover 的帖子

咁厲害?可能我冷淡?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-5-26 02:49 發表 查看引用來源
大家相信由拍拖到結婚到有小朋友,都經歷過20到40呢段時間,各位覺得唔同階段男女夫妻的性愛有咩唔同?
吓... 未結婚未有小朋友又未到40 咁係咪好難參與呢個討論?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-6-8 00:28 發表 查看引用來源
你地會唔會主動叫老公男朋友做愛定等佢做主動?
有冇一齊看三級片?
你地會唔會主動叫老公男朋友做愛定等佢做主動?< 會, 好中意主動, 將一個本來未想搞o野o既人搞到興合合好好玩
有冇一齊看三級片?< 唔會, 要睇就四級!

我記得以前比較鍾意摸下面各種快速嘅高潮,依家鍾意老公入去抽插嘅高潮,雖然我依家都有自己摸自己,但感覺唔同

我也試試總結變化...現在的老公是我第一個男朋友 真正的性行為是在正式成為夫婦當日才有的
當時也是非常非常的緊張 心跳得連說話都在抖 一方面是第一次有異性面前脫光
婚前我是有用口替他解決的 有看過他的裸體 但他沒有看過我 連換衣服我都會讓他出去的
另外一個原因 當然就是因為知道破處會很痛 但當時並沒有害怕 應該是高興蓋過了恐懼
因為我馬上就要真正成為他的人了
那個晚上我的心態 是接下來的痛楚難受都是必須的 儘管他有做很多的前戲也幫不了什麼
就自己忍著吧 當是多年以來受他愛護關心的回報
之後的幾年其實我也沒怎麼成長 依舊是那種回報的心態 只要他想 我都配合 讓他去主導
享受的那次算是自己幸運 哪天他急了進入而我狀態未到 也不會叫停他
可能是我重視心靈大於肉體享受 本身沒有很強烈很想做愛的念頭 想要的只是跟他肉貼肉的那種親密
又或者是一種責任感吧 做妻子尤其是我這種全職妻子 照顧老公的起居 食慾 性慾 就是我的工作
只要他有需要 我都必須提供 這才叫做稱職

後來機緣巧合 在網上流連多了 也看了些東西 久而久之開始質疑自己一直以來信奉的一套
與其做一個被動的提供者 不如在這方面多花心思 就像做飯一樣
總不能等他開口說了晚飯吃哪一個菜我才著手去做 應該偶爾換換口味 做些知道他會喜歡
或者沒有嚐過的新口味給他 生活才有驚喜

感覺絕對是跟以前不一樣了 雙方都是
雖然結婚六年了 性事沒有間斷 但說頻率的話的確是高了
我找他 他找我 總之加起來一週平均都有兩三次
他興致高了 我疼痛少了 有時候還有高潮
偶爾比如說他離港出去公幹時間長了 我是會想到要跟他做愛的

暫時還沒有勇氣做到的 就是很開放地跟他言語上去討論性愛這個話題

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-12 14:45 發表 查看引用來源
我也試試總結變化...現在的老公是我第一個男朋友 真正的性行為是在正式成為夫婦當日才有的
當時也是非常非常的緊張 心跳得連說話都在抖 一方面是第一次有異性面前脫光
婚前我是有用口替他解決的 有看過他的裸體 但 ...
好戲劇化o既轉變
"自覺"兩個字好重要
師姐咁樣o既覺悟能力, 做全職老婆真係浪費o左...
唔係建議你出去偷食呀, 只係最近一d 人事上o既麻煩, 再重新睇一次你個故事, 唔小心有感而發
出返o黎做o野, 你應該會係個不可多得o既人才.............. 或者好可怕o既對手

前往最後回覆