男女不同年紀的關係

收藏  |  訂閱
34  2.7k

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-12 14:45 發表 查看引用來源
我也試試總結變化...現在的老公是我第一個男朋友 真正的性行為是在正式成為夫婦當日才有的
當時也是非常非常的緊張 心跳得連說話都在抖 一方面是第一次有異性面前脫光
婚前我是有用口替他解決的 有看過他的裸體 但 ...
好少有咁樣,俾個讚你

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 13:45 發表 查看引用來源

好戲劇化o既轉變
"自覺"兩個字好重要
師姐咁樣o既覺悟能力, 做全職老婆真係浪費o左...
唔係建議你出去偷食呀, 只係最近一d 人事上o既麻煩, 再重新睇一次你個故事, 唔小心有感而發
出返o黎做o野, 你應該會 ...
識得反省檢討改變自己既人做咩都唔會太差.

別這樣啦 我只是個小師奶 什麼都不懂只會伺候老公

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-16 08:14 發表 查看引用來源
別這樣啦 我只是個小師奶 什麼都不懂只會伺候老公
係性格上難得...
可以o既話再講多d 破處當日o既經過啦, 俾我地呢d 淫婦羨慕同埋妒忌一下
根據形容你老公應該係個大大大男人?

唔介意講埋呢份全職之前o既上一份係d 咩o野嗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 10:11 發表 查看引用來源

係性格上難得...
可以o既話再講多d 破處當日o既經過啦, 俾我地呢d 淫婦羨慕同埋妒忌一下
根據形容你老公應該係個大大大男人?

唔介意講埋呢份全職之前o既上一份係d 咩o野嗎 ...
破處過程我記得好像提過了吧 也許很久之前
不是我不願意但一開始寫起來可能有點長... 下次有機會再寫
我的老公...  他應該屬於很有氣場有點霸道 但又不至於蠻不講理 挺有男人味的
自小在香港長大的中韓混血兒
上一份全職 是在一家韓資企業當過 internal auditor
老公是同一企業的其中一名高層 部門不同 但我只幹了幾年便被他據為己有了
還正正就在傳出我很有可能升職消息的時候

會唔會係主管市場拓展, 肥肥白白嘅呢😅
引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-16 13:52 發表 查看引用來源

破處過程我記得好像提過了吧 也許很久之前
不是我不願意但一開始寫起來可能有點長... 下次有機會再寫
我的老公...  他應該屬於很有氣場有點霸道 但又不至於蠻不講理 挺有男人味的
自小在香港長大的 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-19 08:57 發表 查看引用來源
會唔會係主管市場拓展, 肥肥白白嘅呢😅

妳是...?

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-22 13:00 發表 查看引用來源

妳是...?
如果之前無猜錯呢, 可能o係好幾年前一個商務晚宴見過你地
你老公有上台發過言
btw 廣東話好掂, 唔講真係聽唔出係混血
師姐亦都好靚好索

真係他鄉遇故知.....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-23 08:27 發表 查看引用來源
真係他鄉遇故知.....
有時候都會溫打, 會唔會呢度o既朋友其實經常性咁都會碰面但唔知道對方原來就係樓上樓下發言o既街坊

前往最後回覆