男女不同年紀的關係

收藏  |  訂閱
34  2.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-23 12:08 PM 發表 查看引用來源

有時候都會溫打, 會唔會呢度o既朋友其實經常性咁都會碰面但唔知道對方原來就係樓上樓下發言o既街坊
哈哈,小弟以後講私事都真係都要小心啲。

費事被識得嘅人認出,自爆嘅衰嘢全部曝光。呢個年頭,最唔可能嘅嘢都可能發生。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-23 07:15 發表 查看引用來源

如果之前無猜錯呢, 可能o係好幾年前一個商務晚宴見過你地
你老公有上台發過言
btw 廣東話好掂, 唔講真係聽唔出係混血
師姐亦都好靚好索
真係咁有緣

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-23 12:48 發表 查看引用來源

哈哈,小弟以後講私事都真係都要小心啲。

費事被識得嘅人認出,自爆嘅衰嘢全部曝光。呢個年頭,最唔可能嘅嘢都可能發生。
我舊公司同事都有入來.個時成日返公司講哩度既野我聽.佢唔知我係度係元老級

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-23 07:15 發表 查看引用來源

如果之前無猜錯呢, 可能o係好幾年前一個商務晚宴見過你地
你老公有上台發過言
btw 廣東話好掂, 唔講真係聽唔出係混血
師姐亦都好靚好索
先謝謝妳
我也許有點印象 但不能肯定妳是不是我想的那位
畢竟我只是以伴侶身份出席 沒有用心的記下每位碰過面的人
沒有別的含意 只是角色問題罷了
如果我當時還是員工的一份子 肯定會記得的

引用:
原帖由 katieW 於 2020-6-26 09:37 發表 查看引用來源

先謝謝妳
我也許有點印象 但不能肯定妳是不是我想的那位
畢竟我只是以伴侶身份出席 沒有用心的記下每位碰過面的人
沒有別的含意 只是角色問題罷了
如果我當時還是員工的一份子 肯定會記得的 ...
明白晒
工作係一部份原因啦, 要記得傾過計o既人,
對方樣貌身材係另一個原因, 俊男美女我特別有印象

前往最後回覆