點解女人陰部會變黑?

收藏  |  訂閱
19  3.4k

咁點解男人條鳩會黑XD

回覆 11# mui1892 的帖子

呢個唔一定, 有啲朋友年齡差不多只係白白地唔係幾黑, 我個宅男舅爺 (旅遊風呂時見到) 直頭白雪雪冇曬過咁, 可能關係到女人啲口水, 舌頭, 嘴唇夾埋嘅化學作用   有朋友妻就話男人條嘢黑正啲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-29 06:57 發表 查看引用來源
呢個唔一定, 有啲朋友年齡差不多只係白白地唔係幾黑, 我個宅男舅爺 (旅遊風呂時見到) 直頭白雪雪冇曬過咁, 可能關係到女人啲口水, 舌頭, 嘴唇夾埋嘅化學作用   有朋友妻就話男人條嘢黑正啲. ...
哈哈.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-29 06:57 發表 查看引用來源
呢個唔一定, 有啲朋友年齡差不多只係白白地唔係幾黑, 我個宅男舅爺 (旅遊風呂時見到) 直頭白雪雪冇曬過咁, 可能關係到女人啲口水, 舌頭, 嘴唇夾埋嘅化學作用   有朋友妻就話男人條嘢黑正啲. ...
日本浸溫泉. 見到南尾洲十幾歲靚仔, 條鳩天生深色. 尾國白鬼, 幾十歲, 條鳩仲系白雪雪

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-29 12:55 發表 查看引用來源
日本浸溫泉. 見到南尾洲十幾歲靚仔, 條鳩天生深色. 尾國白鬼, 幾十歲, 條鳩仲系白雪雪
哈 ! 有幸旅遊時去過啲可以裸泳海灘及男女混桑拿, 老虎又夠膽一齊玩, 見唔少男女黑白都有, 至強都係見到黑柴男女, 男嘅黑腸, 女就黑鮑, 冇人夠佢地黑, 歐洲白種人有白有 PINK 有黑, 老虎睇到 O 哂嘴, 話黑柴真係黑過潤腸, 黑鮑連阿嬌都要彈開...

回覆 3# 平衡生活 的帖子

呢個必然,扑得多就會深色

回覆 3# 平衡生活 的帖子

引用:
原帖由 loverandlover 於 2020-5-31 13:49 發表 查看引用來源
傻嘅....得閒google 吓啦......唔通你地啲男一路都係pink 色大咩

女人下面黑9成9係姣婆,周圍搵人屌佢。
正常女人下面又點會黑呢?

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-6-16 01:35 發表 查看引用來源
女人下面黑9成9係姣婆,周圍搵人屌佢。
正常女人下面又點會黑呢?
尾國白人老女人, 個閪吾會好黑. 南非黑人靓妹仔, 未開苞, 閪唇已黑.

前往最後回覆