上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 叫雞/邪骨點都好過ons/sp

收藏  |  訂閱
48  6.9k

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:22 發表 查看引用來源
ons/sp 果種快感,非叫雞可以取代
冇錯,玩到ons係男人嘅一種成就

引用:
原帖由 1469394 於 2020-6-6 11:20 發表 查看引用來源
冇錯,玩到ons係男人嘅一種成就
以前系常平, 足浴GC, 大家有好感. 等佢下班宵夜, 再上酒店房屌一穫, 明天見到大家當吾識. 正!

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:22 發表 查看引用來源
ons/sp 果種快感,非叫雞可以取代
我都係咁話……………………

Ching 假如你已有固定SL 或 SP你還會四出去叫雞嗎?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-6 00:35 發表 查看引用來源
Sp 會唔會一聯繫???我覺得sp 都似做雞
睇個人心態啦, 真係要戒o左 "俾人上" 呢個mindset
唔係俾人, 係同人一齊玩
有得"俾人"o既話好容易會想o係人身上得到返d 野
跟住就變o左用性愛去換物質

果陣果個, 亦即係我唯一一個有過o既真正sp,
同佢係玩主奴o既, 每次都被佢打到七彩,
間唔中佢見我太痛苦都有提過俾返d 野我 (不外乎係禮物, 中上價錢o既)
我都話唔好, 因為我覺得就算我係被虐果個都係我想要呢種感覺所以先搵佢,
而唔係為o左佢單方面o既享受而死忍俾佢happy
咁當然偶爾食飯埋單, 我一次你一次果d 唔算啦

人係我主動搵, 開始前有同佢約法三章o架
首先要夠狠唔得鍚住我, 其次要保密唔得影相拍video, 同埋就係唔好對我動真情想追我
講就係咁講囉, 點知到後面動情果個係我

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 05:31 發表 查看引用來源
Ching 假如你已有固定SL 或 SP你還會四出去叫雞嗎?
當SP黎大姨媽, 自己又想屌閪, 就會出去搵女.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-12 16:04 發表 查看引用來源
當SP黎大姨媽, 自己又想屌閪, 就會出去搵女.
甘樣假如因某些原因例如年龄大或切了子宮....等等因素再沒有大姨媽問題,你就不會再四出揾女嗎?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 17:04 發表 查看引用來源

甘樣假如因某些原因例如年龄大或切了子宮....等等因素再沒有大姨媽問題,你就不會再四出揾女嗎?
年齡大...就吾系我SP....更加要快d出去搵女.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-12 13:42 發表 查看引用來源

睇個人心態啦, 真係要戒o左 "俾人上" 呢個mindset
唔係俾人, 係同人一齊玩
有得"俾人"o既話好容易會想o係人身上得到返d 野
跟住就變o左用性愛去換物質

果陣果個, 亦即係我唯一一個有過o既真正sp,
同佢係玩主奴 ...
妃妃 妳居然都會玩到動真情...點解咁講話sp 似做雞...因為做完一次.就唔會平時搵...想要個時.唔知隔幾多個月彈出黎話掛住....佢要好掛住先會搵個隻.  所以我就覺得似做雞囉.... 動真情呢樣我就一半...但我理性嘅...始終係人夫...無情就唔會同到對方做愛啦....無情嘅唔好話做愛.....含都唔想...比人抽水都唔會.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-12 20:17 發表 查看引用來源
妃妃 妳居然都會玩到動真情...點解咁講話sp 似做雞...因為做完一次.就唔會平時搵...想要個時.唔知隔幾多個月彈出黎話掛住....佢要好掛住先會搵個隻.  所以我就覺得似做雞囉.... 動真情呢樣我就一半...但我理性嘅... ...
我on9 嘛 可能係以前傻, 諗埋一邊,
又可能高估o左自己, 以為可以將性同愛分開,

ons 反而可以 (但都係以前), 果陣仲未識分愛同好感卦
會同d 自己覺得ok 既人上床, 俾佢地口爆都得
又係on9 囉, 自從俾某一個ex 講過一d 說話之後就成日心思思用呢樣o野去impress 身邊人
不過呢一切都係直到同果個sp 斬纜之後為止, 因為我唔想再同第二個人歷史重演

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆