上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 叫雞/邪骨點都好過ons/sp

收藏  |  訂閱
48  6.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:51 發表 查看引用來源

我on9 嘛 可能係以前傻, 諗埋一邊,
又可能高估o左自己, 以為可以將性同愛分開,

ons 反而可以 (但都係以前), 果陣仲未識分愛同好感卦
會同d 自己覺得ok 既人上床, 俾佢地口爆都得
又係on9 囉, 自從俾某一個e ...
我都唔知幾時可以斬甩....雖然會唔捨得...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:51 發表 查看引用來源

我on9 嘛 可能係以前傻, 諗埋一邊,
又可能高估o左自己, 以為可以將性同愛分開,

ons 反而可以 (但都係以前), 果陣仲未識分愛同好感卦
會同d 自己覺得ok 既人上床, 俾佢地口爆都得
又係on9 囉, 自從俾某一個e ...
又唔可以話 on 9,本身SP/SL既身份就係好尷尬,如果你話單單只係肉體關係,就同叫雞無分別。叫得做SP/SL,對方係自己心中會有一定位置,有一定的感情基礎,好多時只係錯既時間遇到對的人,大家知道背後已有家庭,唔可以話走就走,所以只能用SP既身份繼續交往啫,沉船都好正常。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 15:33 發表 查看引用來源
我都唔知幾時可以斬甩....雖然會唔捨得...
其實真係愈快愈好
斬纜果日同之後果幾日真係痛o架, 但回想返都無後悔當時o既決定

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-16 09:15 發表 查看引用來源

又唔可以話 on 9,本身SP/SL既身份就係好尷尬,如果你話單單只係肉體關係,就同叫雞無分別。叫得做SP/SL,對方係自己心中會有一定位置,有一定的感情基礎,好多時只係錯既時間遇到對的人,大家知道背後已有家庭,唔可以話走就走,所以 ...
所以呢個遊戲真係好危險, 男性可能好d, 女性o既話點都會起碼有dd 好感先會想對一個男人又含又啜俾佢插囉
之後好感同動真情往往只係一線之差

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:55 發表 查看引用來源

所以呢個遊戲真係好危險, 男性可能好d, 女性o既話點都會起碼有dd 好感先會想對一個男人又含又啜俾佢插囉
之後好感同動真情往往只係一線之差
有時SL既關係,就係有呢D危險既感覺,大家先會咁醉心,想要,但又要犯險,先至係最神秘吸引同刺激

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-16 12:17 發表 查看引用來源

有時SL既關係,就係有呢D危險既感覺,大家先會咁醉心,想要,但又要犯險,先至係最神秘吸引同刺激
好難一概而論啦, 當然你講o既情況唔可以完全否認,
但我覺得嘛, 尤其是男人, 有時候選擇SL 心態係o係伴侶同性伴之間囉
想要少少拍拖o既感覺, 講得衰d 即係私有化, 但又唔想背負男朋友o既責任,
於是就利用SL 唔見得光呢個點, 對方就可以o係自己手中呼之則來揮之則去
另一種係一腳踏緊兩船, 中意o左第二個但又唔敢/唔捨得同第一個分開...

再補充番你o既上一個post, 最後兩句"用sp身份繼續交往..." 果part,
或者真係有咁o既男人o既, 不過始終係小數囉,
反而更多傻女人會諗住用性o既留住男人, 佔有住對方個人, 幻想得到佢o既一切
又或者妄想繼續咁樣做落去, 終有一日可以完全得到呢個男人
但由始至終只係俾男人當成係泄慾工具

但我只係對個男人中意.好感...但唔會想完全得到人夫...
只希望似朋友關係..乜都傾得講得..分享得  但又可以有性~
當然我只希望sp 甚至乜關係都好同時間一個就只係得一個...
我亦都希望係完就完... 過咗半年唔再搵就決定唔好搵..再返黎搵返我我個心又動...呢吓先慘...做雞

回覆 27# 失常少女 的帖子

聽你咁講,你其實想要一個親密伴侶,但大家之間又要有小小距離,可能keep一年半載
呢種關係有小小難搵

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-17 14:41 發表 查看引用來源
聽你咁講,你其實想要一個親密伴侶,但大家之間又要有小小距離,可能keep一年半載
呢種關係有小小難搵
fwb??其實我個人屬黐身...就算唔見都要tect msg 或電話....可能我心靈空虛😂😂但我唔中意同人爭嘢玩爭嘢食

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-17 13:50 發表 查看引用來源
但我只係對個男人中意.好感...但唔會想完全得到人夫...
只希望似朋友關係..乜都傾得講得..分享得  但又可以有性~
當然我只希望sp 甚至乜關係都好同時間一個就只係得一個...
我亦都希望係完就完... 過咗半年唔再搵就 ...
我同而家SL既關係都比較接近你講既呢個狀況,anyway,我覺得呢個 post 好正,至少知道唔同既人對 SL 既睇法,例如妃妃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆