上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 叫雞/邪骨點都好過ons/sp

收藏  |  訂閱
48  6.9k

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-17 15:35 發表 查看引用來源

我同而家SL既關係都比較接近你講既呢個狀況,anyway,我覺得呢個 post 好正,至少知道唔同既人對 SL 既睇法,例如妃妃
妃妃同你地應該可以話斷就斷..同睇得開囉....我較重情... 對方每日有0.1%會諗吓我呢個人....我都開心架喇~~  有啲人夫話我十分好、我唔要十分好..7分就得...做得十分都做咗你老婆啦🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-17 15:50 發表 查看引用來源
妃妃同你地應該可以話斷就斷..同睇得開囉....我較重情... 對方每日有0.1%會諗吓我呢個人....我都開心架喇~~  有啲人夫話我十分好、我唔要十分好..7分就得...做得十分都做咗你老婆啦🤣🤣🤣🤣🤣 ...
其實好多人夫,都係因為老婆唔夠好,先會搵SL,所以可能你真係佢既10分

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:50 發表 查看引用來源

其實好多人夫,都係因為老婆唔夠好,先會搵SL,所以可能你真係佢既10分
又吾一定! 日日去開福林門, 間中都想去鼎太風試下.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:50 發表 查看引用來源

咁又唔係唔好, 可能男人都係日對夜對會厭, 日鵝夜鵝所以先要出黎揾????

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 15:31 發表 查看引用來源
咁又唔係唔好, 可能男人都係日對夜對會厭, 日鵝夜鵝所以先要出黎揾????
就算幾好,畢竟女人40-50碎, 都會走樣. 間中嘆番件靚妹仔, 好正常.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-23 16:41 發表 查看引用來源
就算幾好,畢竟女人40-50碎, 都會走樣. 間中嘆番件靚妹仔, 好正常.
正確,男人嘅思想就係咁永遠鍾意青春少艾18歲卜卜脆,但係玩耐咗覺得囡囡冇乜經驗,好難滿足自己征服女性嘅心態,就想搵 D 中女試下,但係中女性經驗豐富,往往把仔仔玩弄於掌中往往精盡人亡,覺得辛苦又想轉換下50路,但係試過有覺得佢哋墮lin皮膚皺皮好難頂。

其實做太太嘅 ,應該畀多 D 新鮮感老公,等佢哋永遠覺得 每次都同唔同女性上床,令到佢哋貼貼服服,唔會有胡思亂想嘅意識。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-23 17:04 發表 查看引用來源

正確,男人嘅思想就係咁永遠鍾意青春少艾18歲卜卜脆,但係玩耐咗覺得囡囡冇乜經驗,好難滿足自己征服女性嘅心態,就想搵 D 中女試下,但係中女性經驗豐富,往往把仔仔玩弄於掌中往往精盡人亡,覺得辛苦又想轉換下50路,但係試過有覺 ...
即係要一時扮吓後生...一時扮吓成熟女人....風韻柔情?
最近我都迫自己主動啲... 但係就好想令到佢獸性大發😂🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 17:39 發表 查看引用來源

想綁得住你嘅老公/男朋友,就一定要了解男性心理,畀佢每次有意想不到劇情節。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 17:39 發表 查看引用來源

做番自己, 吾好做作. 要接受一個男人, 吾會甘心來來去去只屌同一個閪.

回覆 1# china_enter 的帖子

叫雞都可以淫沉船架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆