[不能說的性事] 叫雞/邪骨點都好過ons/sp

收藏  |  訂閱
11  7.0k

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-3 10:55 發表 查看引用來源
叫雞/小姐/邪骨:茫茫人海,無人記得你,每次都係幾百至幾千,完全無手尾。

ons/sp/fwb:可能只需幾百甚至免費,但要保持聯繫,容易沉船或變深交,變成難以斷纜的地下關係,又怕被發現。 ...
又吾一定! 試過ons, 大家無交換真實姓名&手機號碼. 再遇見, 如雙方都無興趣去馬, 可以連招呼都吾打.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-3 14:35 發表 查看引用來源
多數穿煲家變了。😰😰😰😰
你吾抵得? 吃不到的葡萄??

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:22 發表 查看引用來源
ons/sp 果種快感,非叫雞可以取代
師兄, 過來人. 識食!

引用:
原帖由 1469394 於 2020-6-6 11:20 發表 查看引用來源
冇錯,玩到ons係男人嘅一種成就
以前系常平, 足浴GC, 大家有好感. 等佢下班宵夜, 再上酒店房屌一穫, 明天見到大家當吾識. 正!

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 05:31 發表 查看引用來源
Ching 假如你已有固定SL 或 SP你還會四出去叫雞嗎?
當SP黎大姨媽, 自己又想屌閪, 就會出去搵女.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 17:04 發表 查看引用來源

甘樣假如因某些原因例如年龄大或切了子宮....等等因素再沒有大姨媽問題,你就不會再四出揾女嗎?
年齡大...就吾系我SP....更加要快d出去搵女.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:50 發表 查看引用來源

其實好多人夫,都係因為老婆唔夠好,先會搵SL,所以可能你真係佢既10分
又吾一定! 日日去開福林門, 間中都想去鼎太風試下.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 15:31 發表 查看引用來源
咁又唔係唔好, 可能男人都係日對夜對會厭, 日鵝夜鵝所以先要出黎揾????
就算幾好,畢竟女人40-50碎, 都會走樣. 間中嘆番件靚妹仔, 好正常.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 17:39 發表 查看引用來源

即係要一時扮吓後生...一時扮吓成熟女人....風韻柔情?
最近我都迫自己主動啲... 但係就好想令到佢獸性大發😂🤣
做番自己, 吾好做作. 要接受一個男人, 吾會甘心來來去去只屌同一個閪.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 18:31 發表 查看引用來源
咁就死啦.....鄧所有人夫嘅老婆慘慘
過去幾千年都系咁啦, 有得選擇, 下世都要做男人.

前往最後回覆