有冇試過 ladyboy / shemales ?

收藏  |  訂閱
30  5.4k

有冇試過 ladyboy / shemales ?

有冇師兄/ C 打 試過或者見過真人 ladyboy / shemales ?

泰國啲國寶算唔算 ? 見過..波硬但又有碌嘢 (只係望冇掂過), 真係唔識反應..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-3 18:02 發表 查看引用來源
有冇師兄/ C 打 試過或者見過真人 ladyboy / shemales ?
HK無機會接觸到, 除非去私人會所.

食過.超正.有機會一定要試.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-5 13:02 發表 查看引用來源
食過.超正.有機會一定要試.
師兄講笑! 亞洲人, 一定吾鍾意玩.

無見過,但都無興趣,覺得好嘔心

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-4 11:14 發表 查看引用來源
HK無機會接觸到, 除非去私人會所.
灣仔有D ladyboy酒吧未有囉,
好多ladyboy在嗰到搵食.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:21 發表 查看引用來源
無見過,但都無興趣,覺得好嘔心
覺得好嘔心.....?
相中呢二個是ladyboy,
靚過好多真係女性,
師兄, 如果咁嘅質素有得比你食, 你會唔會試下?
相片是我以前在ladyboy 搵食群組download下來,
可惜那個網不久被外國警方block咗,
圖一白色衫和同圖二在酒店泳池是同一人,
來香港短期搵食, 是泰國人,
我有whatsapp佢問過價, 全套按摩+仆埋收幾錢?
佢要收$4000 (90分鐘) , 仲要自己租酒店,
太貴沒幫襯,
而家有D後悔,
咁嘅質素唔好話在香港, 就算在泰國都真係可遇不可求,
我呢一刻仍然想搵到佢,
人一世物一世, 如果搵得返佢, 我一定會搵佢試下,
圖三那個是另一個ladyboy ( 沒佢資料 )
還有一個我有佢的facebook,
在被block咗的ladyboy搵食網度,
見過佢全相, 都幾靚, 香港有唔少人幫襯過佢, 有 J J 的, 真係ladyboy嚟,
佢間中都會來香港,
我有add佢,可惜佢沒add返我, 佢又set咗唔接收留言, 想搵佢試下都留唔到言.

附件

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-6 16:28 發表 查看引用來源
覺得好嘔心.....?
相中呢二個是ladyboy,
靚過好多真係女性,
師兄, 如果咁嘅質素有得比你食, 你會唔會試下?
相片是我以前在ladyboy 搵食群組download下來,
可惜那個網不久被外國警方block咗,
圖一白色衫和同圖二在 ...
查實呢啲會唔會下面都係有條嘢 ? 係嘅話咪好似搞基咁 ?   有點駭人...

回覆 8# 唐僧 的帖子

師兄,呢個質素响nana 大把,sT都係700港元. 去泰國玩啦

前往最後回覆