有冇試過 ladyboy / shemales ?

收藏  |  訂閱
30  5.4k

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 09:49 發表 查看引用來源
師兄,呢個質素响nana 大把,sT都係700港元. 去泰國玩啦
nana即是喺邊? HK?
經常睇到ST這字眼, 其實ST是指什麼?
泰國想去旅遊好耐, 順便可去玩ladyboy, 但人生路不熟, 怕危險和又唔知可在那裡找到高質的ladyboy?

這個就是我上面所講, 仍然keep住佢facebook那個ladyboy, 佢間中會來香港搵食

附件

回覆 11# 唐僧 的帖子

泰國紅燈區,如你唔係麻麻煩煩嘅人.基本上好安全.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 09:49 發表 查看引用來源
師兄,呢個質素响nana 大把,sT都係700港元. 去泰國玩啦
師兄請問nana即是喺邊? HK?
ST是指什麼?

回覆 14# 唐僧 的帖子

Nana 係泰國出名嘅遊客紅燈區.ST 即係短鐘.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 14:15 發表 查看引用來源
Nana 係泰國出名嘅遊客紅燈區.ST 即係短鐘.
thanks.

回覆 8# 唐僧 的帖子

HK有無啊師兄?咁正想玩下

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-8 14:26 發表 查看引用來源
HK有無啊師兄?咁正想玩下
有, 灣仔駱克道一帶酒吧有 , 但嗰啲 😨🤮......
要上面張相嗰啲咁正的 ,我都想知香港哪裡有啊

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-8 15:24 發表 查看引用來源
有, 灣仔駱克道一帶酒吧有 , 但嗰啲 😨🤮......
要上面張相嗰啲咁正的 ,我都想知香港哪裡有啊
唐僧兄, 我去過曼谷約100次, 晚上系紅燈區, 大把呢類人. 近距離睇, 其實佢地d皮膚&聲線都好粗. 如果一除褲, 見到佢地條鳩, 會難接受.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-8 16:23 發表 查看引用來源
唐僧兄, 我去過曼谷約100次, 晚上系紅燈區, 大把呢類人. 近距離睇, 其實佢地d皮膚&聲線都好粗. 如果一除褲, 見到佢地條鳩, 會難接受.
咪好似搞基咁 ? 兩個都有棍...

前往最後回覆