有冇試過 ladyboy / shemales ?

收藏  |  訂閱
11  5.4k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-4 11:14 發表 查看引用來源
HK無機會接觸到, 除非去私人會所.
灣仔有D ladyboy酒吧未有囉,
好多ladyboy在嗰到搵食.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:21 發表 查看引用來源
無見過,但都無興趣,覺得好嘔心
覺得好嘔心.....?
相中呢二個是ladyboy,
靚過好多真係女性,
師兄, 如果咁嘅質素有得比你食, 你會唔會試下?
相片是我以前在ladyboy 搵食群組download下來,
可惜那個網不久被外國警方block咗,
圖一白色衫和同圖二在酒店泳池是同一人,
來香港短期搵食, 是泰國人,
我有whatsapp佢問過價, 全套按摩+仆埋收幾錢?
佢要收$4000 (90分鐘) , 仲要自己租酒店,
太貴沒幫襯,
而家有D後悔,
咁嘅質素唔好話在香港, 就算在泰國都真係可遇不可求,
我呢一刻仍然想搵到佢,
人一世物一世, 如果搵得返佢, 我一定會搵佢試下,
圖三那個是另一個ladyboy ( 沒佢資料 )
還有一個我有佢的facebook,
在被block咗的ladyboy搵食網度,
見過佢全相, 都幾靚, 香港有唔少人幫襯過佢, 有 J J 的, 真係ladyboy嚟,
佢間中都會來香港,
我有add佢,可惜佢沒add返我, 佢又set咗唔接收留言, 想搵佢試下都留唔到言.

附件

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 09:49 發表 查看引用來源
師兄,呢個質素响nana 大把,sT都係700港元. 去泰國玩啦
nana即是喺邊? HK?
經常睇到ST這字眼, 其實ST是指什麼?
泰國想去旅遊好耐, 順便可去玩ladyboy, 但人生路不熟, 怕危險和又唔知可在那裡找到高質的ladyboy?

這個就是我上面所講, 仍然keep住佢facebook那個ladyboy, 佢間中會來香港搵食

附件

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 09:49 發表 查看引用來源
師兄,呢個質素响nana 大把,sT都係700港元. 去泰國玩啦
師兄請問nana即是喺邊? HK?
ST是指什麼?

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-6-7 14:15 發表 查看引用來源
Nana 係泰國出名嘅遊客紅燈區.ST 即係短鐘.
thanks.

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-8 14:26 發表 查看引用來源
HK有無啊師兄?咁正想玩下
有, 灣仔駱克道一帶酒吧有 , 但嗰啲 😨🤮......
要上面張相嗰啲咁正的 ,我都想知香港哪裡有啊

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-8 16:23 發表 查看引用來源
唐僧兄, 我去過曼谷約100次, 晚上系紅燈區, 大把呢類人. 近距離睇, 其實佢地d皮膚&聲線都好粗. 如果一除褲, 見到佢地條鳩, 會難接受.
咁我又沒親眼見過和接觸過ladyboy, 我在facebook泰國ladyboy群組睇過好多相和影片, 好多是在紅燈區的, 見有好多真係好難接受到,
但如果好似上面我post白色衫那個ladyboy咁嘅質素的話, 我可以接受到不防一試, 但我唔會插佢,
我本身有玩前列腺, 有比sp用穿戴式假鸠插

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-8 16:23 發表 查看引用來源
唐僧兄, 我去過曼谷約100次, 晚上系紅燈區, 大把呢類人. 近距離睇, 其實佢地d皮膚&聲線都好粗. 如果一除褲, 見到佢地條鳩, 會難接受.
這個是我keep住佢facebook嗰個, 把聲都好女人喎, 完全沒有男人的鵝公喉聲
https://www.facebook.com/Rinrada2022/videos/vb.1266758828/10208591278680549/?type=3

靚到暈, 舉手投足有邊勿似男人? 唔講有誰會知佢是ladyboy, 對波睇落都好彈好柔軟, 唔似好硬死實實
https://www.facebook.com/Rinrada2022/videos/vb.1266758828/10211570948650436/?type=3

https://www.facebook.com/Rinrada2022/videos/vb.1266758828/10213750723823453/?type=3

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-8 20:21 發表 查看引用來源
師兄咁識玩?咁樣嘅SP好難搵喎
都係睇緣份, 我搵過二個, 現在沒咗了.
師兄如果想玩比女用假鸠插,
我知深水埗有得玩, $700 一個鐘

前往最後回覆